Κόσμος

Γαλλία – Προεδρικές εκλογές: Ο συντηρητικός Ερίκ Σιοτί δεν θα ψηφίσει τον Μακρόν στο δεύτερο γύρο

Ο Γάλλος συντηρητικός Ερίκ Σιοτί δήλωσε ότι δεν θα ψηφίσει τον πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών στις 24 Απριλίου.

“Δεν θα δώσω οδηγίες ψήφου σε κανέναν… Οι Γάλλοι πολίτες είναι ελεύθεροι να ψηφίσουν όποιον θέλουν. Αυτό που μπορώ να σας πω απόψε είναι ότι δεν θα ψηφίσω τον Εμανουέλ Μακρόν”, δήλωσε ο Σιοτί απευθυνόμενος στους υποστηρικτές του.

Η υποψήφια των συντηρητικών Ρεπουμπλικανών, του κόμματός του, η Βαλερί Πεκρές, δεν προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Τραμπ αφήνει να εννοηθεί πως η διάγνωση για τον επιθετικό καρκίνο του Μπάιντεν ήταν γνωστή πολύ καιρό
«Εκπλήσσομαι που το κοινό δεν είχε ενημερωθεί εδώ και καιρό», είπε σε δημοσιογράφους ο Ντόναλντ Τραμπ, «καρφώνοντας» το περιβάλλον του Τζο Μπάιντεν, αλλά και τους Δημοκρατικούς
Ντόναλντ Τραμπ και Τζο Μπάιντεν