Κόσμος

Απειλεί η Ρωσία: Νόμιμοι στόχοι τα οχήματα των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ που μεταφέρουν όπλα στην Ουκρανία

Η Ρωσία θα θεωρήσει τα οχήματα των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ που μεταφέρουν όπλα στο ουκρανικό έδαφος ως «νόμιμους στρατιωτικούς στόχους», δήλωσε ο Ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Ριάμπκοφ, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.

Μιλώντας σε συνέντευξή του στο ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Tass, ο Ryabkov είπε:

Προειδοποιούμε ότι οι μεταφορές όπλων ΗΠΑ-ΝΑΤΟ σε όλη την ουκρανική επικράτεια θα θεωρηθούν από εμάς ως νόμιμοι στρατιωτικοί στόχοι.

Κάνουμε τους Αμερικανούς και άλλους Δυτικούς να καταλάβουν ότι οι προσπάθειες επιβράδυνσης της ειδικής μας επιχείρησης, για να προκληθεί η μέγιστη ζημιά σε ρωσικά σώματα και σχηματισμούς των DPR και LPR (Λαϊκές δημοκρατίες του Ντόνετσκ και του Λουγκάνσκ) θα κατασταλεί σκληρά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Axios: Οι ΗΠΑ πιέζουν το Ιράν για συνομιλίες μέσα στην εβδομάδα – Στόχος η πυρηνική συμφωνία και κατάπαυση του πυρός με το Ισραήλ
Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει μέχρι στιγμής αρνηθεί να συμμετάσχει άμεσα στις ισραηλινές επιθέσεις κατά του Ιράν, αλλά έχει καταστήσει σαφές ότι η Τεχεράνη πρέπει να αποτραπεί από το να αποκτήσει πυρηνικά όπλα.
Σημαίες Ιράν και ΗΠΑ
Ο Τραμπ καλεί σε άμεση εκκένωση της Τεχεράνης – «Το Ιράν έπρεπε να είχε υπογράψει τη συμφωνία που τους είπα να υπογράψουν»
Σύμφωνα με το Fox News, ο Τραμπ που επιστρέφει εκτάκτως στην Ουάσινγκτον από τη Σύνοδο Κορυφής της G7, ζήτησε να είναι έτοιμο το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας
Φλόγες και καπνoί μετά από ισραηλινό χτύπημα στην Τεχεράνη
Ανανεώθηκε πριν 5 ώρες
3