Κόσμος

Πόλεμος στην Ουκρανία: Οι ΗΠΑ θα στείλουν περισσότερα συστήματα πυροβολικού

Οι ΗΠΑ θα στείλουν περισσότερα συστήματα πυροβολικού στην Ουκρανία, όπως είπε σήμερα ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν σε δημοσιογράφους, μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με ηγέτες συμμαχικών χωρών σχετικά με τη ρωσική εισβολή.

Ερωτηθείς αν οι ΗΠΑ θα στείλουν περισσότερα συστήματα πυροβολικού στην Ουκρανία, ο πρόεδρος Μπάιντεν απάντησε «Ναι».

Νωρίτερα, η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Τζεν Ψάκι είχε δηλώσει σε δημοσιογράφους που συνόδευαν τον πρόεδρο Μπάιντεν στο Νιου Χαμσάιρ ότι η αμερικανική κυβέρνηση θα εξακολουθήσει να παρέχει πυρομαχικά και άλλη στρατιωτική βοήθεια στην Ουκρανία.

Υπενθυμίζεται ότι και η Βρετανία θα στείλει περισσότερα συστήματα πυροβολικού στην Ουκρανία, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος παράλληλα αποκάλυψε ότι εξετάζει το ενδεχόμενο αποστολής πυραύλων Brimstone.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Λευκός Οίκος για email που «καίει» τον Τραμπ για την υπόθεση Επστάιν: «Ψευδής αφήγηση των Δημοκρατικών για να δυσφημήσουν τον Πρόεδρο»
«Αυτές οι ιστορίες δεν είναι παρά κακόπιστες προσπάθειες να αποσπάσουν την προσοχή από τα ιστορικά επιτεύγματα του Προέδρου Τραμπ», σχολιάζει η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ
Σεισμός στην Κύπρο: Η στιγμή που ο υπουργός Άμυνας «τραντάχτηκε» από τη δόνηση των 5,3 Ρίχτερ – «Κουνάει ακόμη»
Εντύπωση προκαλεί η στιγμή που «χτυπάει» ο σεισμός, την ώρα που μιλάει on air του Cyprus Times ο Κύπριος υπουργός Άμυνας, Βασίλης Πάλμας, στον Μανώλη Καλαντζή, οι οποίοι αντιλαμβάνονται την δόνηση
Ο υπουργός Άμυνας της Κύπρου, Βασίλης Πάλμας
Γκάνα: Στρατολόγηση νέων κατέληξε σε τραγωδία – 6 νεκροί και 22 τραυματίες σε ποδοπάτημα
Τουλάχιστον 6 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 22 τραυματίστηκαν στην Άκρα, στη Γκάνα, κατά τη διάρκεια ποδοπατήματος σε στάδιο όπου διεξαγόταν ημερίδα στρατολόγησης για τον στρατό
Στρατιώτες της Γκάνας