Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Η Ίντερ έχασε στην Μπολόνια και η Μίλαν πλησιάζει τον τίτλο του πρωταθλητή

Η Ίντερ έχασε στην Μπολόνια και η Μίλαν πλησιάζει τον τίτλο του πρωταθλητή
Reuters

Η Μπολόνια δίνει στην Μίλαν τον φετινό τίτλο στην Serie A. Οι “ροσομπλού” νίκησαν την Ίντερ με 2-1 και άφησαν την ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι να μένει στη δεύτερη θέση, έχοντας ίδια ματς με την συμπολίτισσα.

Η Ίντερ ήταν η μεγάλη χαμένη της 20ης αγωνιστικής στη Serie A και αντίστροφα κερδισμένη η Μίλαν, η οποία μετά την ήττα-σοκ των “νερατζούρι” από την Μπολόνια (2-1) παρέμεινε μόνη στην κορυφή και, πλέον, τέσσερις… στροφές πριν το φινάλε ο τίτλος είναι στα… πόδια των παικτών της.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την Ίντερ αφού μόλις στο 3′ ο Πέρισιτς με “κεραυνό” από τα όρια της περιοχής εκτέλεσε τον Σκορούπσκι και έδωσε προβάδισμα στους «νερατζούρι». Οι φιλοξενούμενοι δεν εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη που έκαναν οι “ροσομπλού” και το… πλήρωσαν.

Στο 28′ ο Αρναούτοβιτς -μετά το γύρισμα του Μπάροου- νίκησε με προβολή τον Ράντου (σ.σ. ο Χαντάνοβιτς έμεινε στον πάγκο) που είχε αργή αντίδραση για το 1-1, σκορ που έμεινε ως το φινάλε του ημιχρόνου.

Ίδια εικόνα και στο δεύτερο μέρος, με την Ίντερ να έχει τον απόλυτο έλεγχο και να πιέζει για να βρει το δεύτερο γκολ. Το άγχος όμως έκανε την εμφάνιση του στην ομάδα του Ινζάγκι. Στο 81′ οι φιλοξενούμενοι δέχθηκαν το απόλυτο “σοκ”. Ο Ράντου έκανε ένα ολέθριο λάθος στη μικρή περιοχή ο Ιταλός επιθετικός της Μπολόνια υπέγραψε τη νίκη της Μπολόνια.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις