Πολιτική

Το ΚΚΕ κρέμασε πανό στην Ακρόπολη: «Όχι στον πόλεμο, έξω οι βάσεις του θανάτου»

Με αφορμή τη συζήτηση στη Βουλή για την ελληνοαμερικανική συμφωνία, το ΚΚΕ… ανέβηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης (12.05.2022) στην Ακρόπολη!

Τα μέλη του ΚΚΕ ανέβηκαν πολύ νωρίς το πρωί στην Ακρόπολη και κρέμασαν πανό που έγραφε στα ελληνικά και στα αγγλικά: «Όχι στον πόλεμο, καμία συμμετοχή, όχι στις βάσεις του θανάτου».

akropoli kke

Η… δράση του ΚΚΕ στην Ακρόπολη έγινε σήμερα γιατί σήμερα συζητείται και ψηφίζεται στη Βουλή η επέκταση της ελληνοαμερικανικής αμυντικής συμφωνίας. Η νέα συμφωνία, που πατά στην παλιά που είχε φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, μπαίνει για κύρωση σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής.

Μεταξύ άλλων προβλέπει τη χρονική επέκτασή της για 5 χρόνια (αντί της ετήσιας ανανέωσης που γινόταν έως τώρα) και μετά την επ’ αόριστον επέκτασή της και την ένταξη και νέων στρατιωτικών υποδομών, το Στρατόπεδο Γεωργούλα στον Βόλο, το Πεδίο Βολής Λιτόχωρου, το Στρατόπεδο Γιαννούλη στην Αλεξανδρούπολη, όπως και τη Ναυτική Βάση Σούδας.

Βίντεο – Φωτογραφίες: 902.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ζυμώσεις στον ΣΥΡΙΖΑ για πρόταση προανακριτικής για τον ΟΠΕΚΕΠΕ - Το ενδεχόμενο καταλογισμού ευθυνών και στον πρωθυπουργό και η διαφωνία Φάμελλου με Φαραντούρη
Στην Κουμουνδούρου, δεν φαίνεται να έχουν καταλήξει εάν θα  βάλουν στο κάδρο των ευθυνών και τον πρωθυπουργό
Το λογότυπο του ΣΥΡΙΖΑ