Κόσμος

Τραγωδία στην Ιταλία: Κατέληξε ένα από τα 5 τραυματισμένα παιδάκια – Αυτοκίνητο εισέβαλε στο προαύλιο παιδικού σταθμού

Σε τραγωδία εξελίσσεται το περιστατικό εισβολής αυτοκινήτου στον κήπο παιδικού σταθμού της πόλης Λ’ Άκουιλα στην Ιταλία. Το ένα από τα πέντε παιδιά που τραυματίστηκαν υπέκυψε τελικά στα τραύματά του.

Οι πυροσβέστες και οι υπηρεσίες πρώτων βοηθειών έσπευσαν άμεσα σε βοήθεια στον παιδικό σταθμό της πόλης Λ’ Άκουιλα στη δυτική Ιταλία. «Προσπαθήσαμε να ηρεμήσουμε τα παιδιά που βρίσκονταν μέσα στον παιδικό σταθμό, αλλά, δεν ήταν εύκολο», δήλωσαν οι δασκάλες.

Υπενθυμίζεται ότι ένα ΙΧ αυτοκίνητο έσπασε την περίφραξη παιδικού σταθμού, έξω από την πόλη Λ’ Άκουιλα της κεντρικής Ιταλίας και έπεσε πάνω σε παιδάκια που έπαιζαν.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, αιτία του τραγικού συμβάντος είναι μηχανική βλάβη που παρουσίασε το παρκαρισμένο όχημα.

Όπως φαίνεται, το χειρόφρενο έσπασε και με μεγάλη ταχύτητα το αυτοκίνητο έπεσε μέσα στον κήπο του παιδικού σταθμού, με τραγικό απολογισμό ένα παιδί νεκρό και τέσσερα τραυματισμένα.

Δείτε σχετικές αναρτήσεις στο Twitter: 

 

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Μέση Ανατολή συνεχίζει να φλέγεται: Ντόναλντ Τραμπ και Χεζμπολάχ υπόσχονται πόλεμο «μακράς διαρκείας»
Οι ΗΠΑ και το Ισραήλ έχουν πλήξει περισσότερους από 15.000 στόχους από την έναρξη του πολέμου, ενώ οι ΗΠΑ στέλνουν περισσότερα πλοία και 5.000 πεζοναύτες στη Μέση Ανατολή
Σύννεφα καπνού υψώνονται μετά από ισραηλινή αεροπορική επιδρομή στα νότια προάστια της Βηρυτού, έπειτα από την κλιμάκωση της σύγκρουσης μεταξύ της Χεζμπολάχ και του Ισραήλ, εν μέσω της αμερικανο-ισραηλινής αντιπαράθεσης με το Ιράν
Η πρώην Μις Καλιφόρνια επιτίθεται στον Ντόναλντ Τραμπ για τη στήριξη στο Ισραήλ: «Δεν σε αναγνωρίζω πια, θα προσεύχομαι για σένα»
Στην επιστολή της υποστήριξε ακόμη ότι οι Αμερικανοί στρατιώτες «στέλνονται στη Μέση Ανατολή για να θυσιαστούν», ενώ τόνισε ότι αισθάνεται υποχρεωμένη να μιλήσει για τον πόλεμο στη Γάζα
Ντόναλντ Τραμπ και Κάρι Πρίτζιν Μπόλερ