Lifestyle

Χάρης Σώζος: Πάντα είχα μηχανή, σταμάτησα μετά το ατύχημα που κόντεψα να σκοτωθώ

Ο ηθοποιός Χάρης Σώζος μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» για το ατύχημα που παρολίγο να του στοιχίσει τη ζωή και για την εποχή με τις χρυσές αμοιβές στην τηλεόραση.

Ο Χάρης Σώζος αποκαλύπτει πως δεν ήταν όνειρό του να γίνει ηθοποιός. «Στην επαρχία που μεγάλωσα δεν τολμούσες να πεις πως θα γίνεις ηθοποιός» εξηγεί και δηλώνει πως δεν επιθυμεί η κόρη του να ασχοληθεί με την ηθοποιία.

Για τις «χρυσές» εποχές της τηλεόρασης αναφέρει πως συγκεκριμένα με τη σειρά «Δις Εξαμαρτείν» που σημείωσε τεράστια επιτυχία, «δεν ξιπάστηκα, ντρεπόμουν κιόλας, δεν με ευχαριστούσε».

«Πρόλαβα τις χρυσές εποχές, υπήρχαν ισχυρές αμοιβές. Μπορεί να έπαιρνε κάποιος ηθοποιός από 1.000 έως 10.000» αναφέρει.

Δηλώνει πως στο θέατρο νιώθει περισσότερο τρακ όταν είναι και τα παιδιά του από κάτω και αποκαλύπτει και τον φόβο που είχε για τον γιο του, αλλά και τις δυσκολίες στη σχέση τους.

Τέλος, ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στο σοβαρό ατύχημα που είχε με τη μηχανή του, που παρολίγο να του στοιχίσει τη ζωή. «Πάντα είχα μηχανή μέχρι που σταμάτησα μετά το ατύχημα, κόντεψα να σκοτωθώ».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Αγγελική Ηλιάδη: Η απάντησή της στη μήνυση από την αδερφή του Μπάμπη Λαζαρίδη – «Σε κάθε προσπάθεια διάψευσής μου, θα ασκηθούν αγωγές»
Μετά από τη συγκλονιστική εξομολόγηση της Αγγελικής Ηλιάδη για την κακοποίηση που υπέστη από τον Μπάμπη Λαζαρίδη, η Λίτσα Λαζαρίδη...
Αγγελική Ηλιάδη: Η απάντησή της στη μήνυση από την αδερφή του Μπάμπη Λαζαρίδη – «Σε κάθε προσπάθεια διάψευσής μου, θα ασκηθούν αγωγές»
Έλενα Παπαρίζου: Η ξαφνική ακύρωση εμφάνισής της και τα ερωτηματικά για την κατάσταση της υγείας της
Υπενθυμίζεται ότι η Έλενα Παπαρίζου τον Δεκέμβριο, δηλαδή περίπου τρεις μήνες πριν, είχε μείνει κάποιες μέρες σε ιδιωτικό θεραπευτήριο γιατί είχε πάθει υπερκόπωση
Έλενα Παπαρίζου
Ο Ηλίας Βρεττός έπεσε θύμα ξυλοδαρμού σε εμφάνισή του σε μαγαζί στην Κύπρο – Τον χτύπησαν με μπουνιές αλλά «όλα είναι μια χαρά»
«Υπήρξε ένα περιστατικό με έναν θαμώνα αλλά δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες γιατί θεωρώ ότι ήταν ένα ατυχές περιστατικό», είπε ο τραγουδιστής
Ηλίας Βρεττός