Lifestyle

Η Ζέτα Μακρυπούλια τόπλες σε ερημική παραλία

Για καλοκαιρινές διακοπές έφυγε η Ζέτα Μακρυπούλια με το που ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα για το Ρουκ Ζουκ.

Η Ζέτα Μακρυπούλια απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές με την παρέα της, μακριά από την πρωτεύουσα και μοιράζεται φωτογραφίες από τις διακοπές της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει το μέρος που βρίσκεται.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, η παρουσιάστρια του ANT1 δημοσίευσε τόπλες φωτογραφίες της από ερημική παραλία που επισκέφτηκε με την παρέα της.

Η Ζέτα Μακρυπούλια απόλαυσε μερικά μεζεδάκια, κάνοντας ηλιοθεραπεία κάτω από τον καυτό ήλιο!

«Παξιμάδι, γραβιέρα, ντοματίνια, ελιές, λαδάκι, αλατάκι και ρίγανη! Αυτό είναι το μενού, μαζί με διάφορα άλλα. Όσοι αγαπάμε τις ερημικές παραλίες, κουβαλάμε πολλά… Καλοκαίρι και φαγητό» έγραψε η ηθοποιός στο Instagram.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @zeta_makripoulia_official

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Πέτρος Ιακωβίδης: «Διαχειρίζομαι με χαμόγελο τις δύσκολες συνεργασίες, έχει τύχει να χαλαστώ αλλά όχι να διακόψω»
«Ο άνθρωπος που έχεις απέναντι σου σε μια συνεργασία θα 'χει και άλλα καλά και άλλα κακά. Πρέπει, να δέχεσαι τον άλλον έτσι όπως είναι», εξήγησε ο τραγουδιστής
Πέτρος Ιακωβίδης
Χρήστος Μάστορας: Αντιδράσεις με την εμφάνισή του σε προεκλογική εκδήλωση του Έντι Ράμα – «Δεν ήξερα πως υπήρχε πολιτικό κίνητρο»
«Βρέθηκα να εξαπατώμαι και να κατηγορούμαι σε ένα πολιτικό παιχνίδι που χαμένος είναι ο κόσμος για τον οποίο τραγουδώ», ανέφερε - Η ανάρτηση της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών
Χρήστος Μάστορας 5