Lifestyle

Ελεονώρα Μελέτη: Μπανάκι «έξω» στον κήπο, αξία ανεκτίμητη

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η γνωστή παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη απολαμβάνει το μπάνιο της «έξω» στον κήπο, και η ανάρτηση σαρώνει στο Instagram.

Η παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, και δεν ψάνει την ευκαιρία να ενημερώνει τους χιλιάδες followers της για τις καθημερινές δραστηριότητές της.

Η Ελεονώρα Μελέτη ανάρτησε το απόγευμα της Κυριακής μια φωτογραφία, στην οποία κάνει μπάνιο «έξω» στον κήπο, και σχολιάζει σχετικά κάτω από την ανάρτησή της: «Μπανάκι έξω. Με το νεράκι να σκάει ζεματιστό κ μετά να μαζεύει το δέρμα δυο πόντους από το ποσό παγωμένο γίνεται!

Με τα λουλούδια να δροσίζονται κ να μοσχοβολάνε, με σαμπουάν «όχι πια δάκρυα» και για τα μαλλιά κ για το σώμα! Αξία ανεκτίμητη».

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram)

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Μοιρασμένοι οι οπαδοί των Metallica για την συναυλία στα ΟΑΚΑ - «Εμπειρία ζωής, τα έδωσαν όλα», «πολύ λίγη εμφάνιση για 150 ευρώ»
Την ώρα που πάνω από 80.000 άνθρωποι «χτυπιούνταν» μέσα στο ΟΑΚΑ υπό τους σκληρούς ήχους των Metallica, έξω από το στάδιο είχε στηθεί μια άλλη, παράλληλη «συναυλία»
Metallica στο ΟΑΚΑ
22