Κόσμος

ΗΠΑ: 10χρονος έσωσε τη μητέρα του που έπαθε επιληπτική κρίση μέσα στην πισίνα

Τον γύρο των social media κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο που δείχνει ένα 10χρονο αγοράκι από την Οκλαχόμα των ΗΠΑ να σώζει τη μητέρα του που λίγο έλειψε να πνιγεί στη πισίνα του σπιτιού τους, αφού έπαθε κρίση επιληψίας.

Η μητέρα του Γκάβιν Κίνεϊ έπαθε επιληπτική κρίση ενώ κολυμπούσε, με τον 10χρονο να την βλέπει «να βυθίζεται στην πισίνα». Χωρίς δεύτερη σκέψη, το μικρό αγόρι  βούτηξε στην πισίνα, μετέφερε τη μητέρα του στη σκάλα και κράτησε το κεφάλι της πάνω από το νερό για περισσότερο από ένα λεπτό πριν πηδήξει ο παππούς του για να την βοηθήσει.

«Φοβήθηκα λίγο», δήλωσε ο μικρός «σούπερ ήρωας».

Δείτε βίντεο:

Η Λόρι Κίνεϊ δήλωσε ότι η ίδια μαζί με το παιδί της περνούσαν ένα «υπέροχο πρωινό» μέχρι που αποφάσισαν να μπούνε στην πισίνα για να κολυμπήσουν. «Ο Γκάβιν μόλις είχε βγει από την πισίνα όταν έπαθα κρίση«, δήλωσε η γυναίκα για να συμπληρώσει: «Με τρόμαξε περισσότερο από ό,τι είχα φοβηθεί ποτέ». «Είναι σίγουρα ο ήρωάς μου», τόνισε η μητέρα «πραγματικά νιώθω ότι είναι ο φύλακας άγγελός μου» πρόσθεσε, γεμάτη περηφάνεια , για την γενναιότητα του παιδιού της.

Το αστυνομικό τμήμα του Κίνγκστον απένειμε αργότερα στον Γκάβιν βραβείο για τη γενναιότητά του.

Με πληροφορίες από ABC News

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η κατάρα της Γαλλίας και η πολιτική αυτοκτονία του Φρανσουά Μπαϊρού που απειλεί να συμπαρασύρει και τον Μακρόν
Ο Γάλλος πρωθυπουργός Φρανσουά Μπαϊρού ένα βήμα πριν χάσει μια κρίσιμη ψήφο εμπιστοσύνης σήμερα (08.09.2025) στην Εθνοσυνέλευση - Νέα πολιτική αναταραχή στη Γαλλία - Ο Μακρόν καλείται να βρει πέμπτο πρωθυπουργό σε λιγότερο από δύο χρόνια
Φρανσουά Μπαϊρού και Εμανουέλ Μακρόν 1
Τζόρτζιο Αρμάνι: Σήμερα το στερνό αντίο στον μεγάλο σχεδιαστή μόδας – Θα ταφεί στο χωριό του δίπλα στην οικογένειά του
Το Μιλάνο θα τιμήσει ξανά τον Τζόρτζιο Αρμάνι, στις 28 Σεπτεμβρίου, με μια επίδειξη μόδας στο Palazzo Brera που θα είναι αφιερωμένη στα 50 χρόνια του οίκου Αρμάνι
Τζόρτζιο Αρμάνι