Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Μητσοτάκης έχει πάει την εξαπάτηση με το Ελληνικό σε άλλο επίπεδο»

Ανακοίνωση με αφορμή τα εγκαίνια στο Ελληνικό εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας την ομιλία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην εκδήλωση. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για εξαπάτηση αναφορικά με την επένδυση στο Ελληνικό και τονίζει – μεταξύ άλλων- ότι το έργο εξελίσσεται αποκλειστικά σε μια υπόθεση real estate με πώληση οικοπέδων.

Αναλυτικά αναφέρει: “Ο κ. Μητσοτάκης σήμερα πήγε την εξαπάτηση για την επένδυση στο Ελληνικό σε άλλο επίπεδο.

Πρώτα εξαπάτησε τους πολίτες όταν έλεγε προεκλογικά ότι οι μπουλντόζες θα μπουν στο Ελληνικό την πρώτη εβδομάδα της διακυβέρνησής του. Τρία χρόνια μετά, ο κ. Μητσοτάκης κάνει σήμερα εγκαίνια – για δεύτερη φορά – της επένδυσης που ΘΑ ξεκινούσε το 2019 και ακόμα δεν έχει ξεκινήσει.

Παρά το γεγονός ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ είχε ξεμπλοκάρει το έργο και είχε διαμορφώσει τις προϋποθέσεις για την βιώσιμη υλοποίηση του.

Σήμερα εμφανίζεται δεύτερη φορά μετά την φιέστα του 2021 στα εγκαίνια μιας επένδυσης που όχι μόνο έχει βαλτώσει και με δική του ευθύνη, αλλά έχει πάρει εντελώς διαφορετική τροπή από τον αρχικό σχεδιασμό.

Αντί για την αναβάθμιση μιας τεράστιας έκτασης προς όφελος της ελληνικής οικονομίας και των κατοίκων της Αττικής συνολικά, το Ελληνικό εξελίσσεται αποκλειστικά σε μια υπόθεση real estate με πώληση οικοπέδων.

Και στο Ελληνικό η κυβέρνηση Μητσοτάκη αφήνει το στίγμα της. Αναποτελεσματικότητα, αναξιοπιστία και φιέστες στα όρια της γραφικότητας”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Αλέξανδρος Αυλωνίτης κάνει «άνοιγμα» στη Μαρία Καρυστιανού: «Θέλω να μιλήσω μαζί της για να φτιαχτεί αντικυβερνητικό μέτωπο»
Ωστόσο, ο ανεξάρτητος βουλευτής, ο οποίος συμπορεύεται με το Κίνημα Δημοκρατίας, ξεκαθάρισε ότι δεν είχε ποτέ οποιαδήποτε επικοινωνία με τη Μαρία Καρυστιανού
Ο ανεξάρτητος βουλευτής, Αλέξανδρος Αυλωνίτης
Η Μαρία Καρυστιανού στο μπλόκο της Νίκαιας: «Το νέο κόμμα σύντομα θα διεκδικήσει την ψήφο της κοινωνίας» – Το μήνυμα προς τους αγρότες
«Ο μεγάλος αγώνας που ξεκίνησε με τη δικαίωση της κόρης μου έχει καταλήξει σε μία μάχη κατά της διαπλοκής και της διαφθοράς σε ένα όραμα για μία ελεύθερη Ελλάδα»
Η Μαρία Καρυστιανού επισκέφθηκε το μπλόκο των αγροτών στη Νίκαια Λάρισας
14
Κυριάκος Μητσοτάκης για δημόσια πανεπιστήμια: «Διαγράψαμε 308.000 φοιτητές-φαντάσματα – Καμία ενεργή κατάληψη στο τέλος του 2025»
Στο σύντομο βίντεο στο TikTok, δεν έλειψε και μια χιουμοριστική νότα, καθώς πριν ξεκινήσει την τοποθέτησή του, αστειεύεται λέγοντας ότι πρώτα πρέπει να φτιάξει τα μαλλιά του
Κυριάκος Μητσοτάκης για δημόσια πανεπιστήμια: «Διαγράψαμε 308.000 φοιτητές-φαντάσματα – Καμία ενεργή κατάληψη στο τέλος του 2025»
23