Κόσμος

Viral το βίντεο Γερμανού που ζητά από τον Σολτς να μιλήσει με τον Πούτιν για να φτηνύνει το… ντονέρ

Η Γερμανία, όπως και η υπόλοιπη Ευρώπη, βρίσκεται αντιμέτωπη με την ακρίβεια μετά την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία, με τις τιμές των τροφίμων, ανάμεσά τους και του… ντονέρ, να εκτινάσσονται στα ύψη, προκαλώντας «πονοκεφάλους» στον καγκελάριο Σολτς.

Βέβαια ο Όλαφ Σολτς δεν φανταζόταν όταν ξεκινούσε για μια επίσκεψη στο Μόναχο το Σαββατοκύριακο πως θα δεχόταν κριτική ειδικά για την τιμή του… ντονέρ και πως το «σκηνικό» θα μαγνητοσκοπούνταν.

Εξερχόμενος λοιπόν από ένα κτίριο ο Όλαφ Σολτς ήρθε αντιμέτωπος με έναν άνδρα που του ζητούσε επίμονα να μειώσει τις τιμές του ντονέρ κεμπάπ.

«Πληρώνω 8 ευρώ για ένα ντονέρ!» φωνάζει ο θυμωμένος άνδρας στον Σολτς, κατά την επίσκεψή του στη νότια πόλη του Μονάχου το Σαββατοκύριακο.

«Μιλήστε σας παρακαλώ με τον (Βλαντιμίρ) Πούτιν, θα ήθελα να πληρώνω 4 ευρώ για ένα ντονέρ», είπε ο άνδρας και ζήτησε επίσης από τον Γερμανό καγκελάριο να συνομιλήσει με τον Ρώσο πρόεδρο για να εξασφαλίσει την προμήθεια φυσικού αερίου στη χώρα.

Ο Σολτς χαμογέλασε στον άνδρα, αλλά δεν έκανε κανένα σχόλιο και μπήκε στο αυτοκίνητό του περικυκλωμένος από σωματοφύλακες.

https://twitter.com/dsebato/status/1584661418661380096?s=20&t=UX1N4iAzHBs_eXA-XbWH4Q

Φυσικά το βίντεο έχει γίνει viral με χιλιάδες «θεάσεις» και ανάλογες «κοινοποιήσεις».

Σημειώνεται ότι το ντονέρ είναι ένα από τα πιο δημοφιλή εδέσματα των φαστ-φουντ στη Γερμανία.

Πιθανότατα και λόγω του γεγονότος ότι πολλοί Τούρκοι ζουν στη χώρα, «καθιερώνοντας» το γευστικό πιάτο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Φρένο» από τη Νορβηγία στα σενάρια «μεταβίβασης» του Νόμπελ Ειρήνης στον Τραμπ: «Η απόφαση είναι οριστική»
«Μόλις ανακοινωθεί ένα βραβείο Νόμπελ, δεν μπορεί να ανακληθεί, να μοιραστεί ή να μεταβιβαστεί σε άλλους» ανακοίνωσαν η Νορβηγική Επιτροπή Νόμπελ και το Νορβηγικό Ινστιτούτο Νόμπελ
Νόμπελ Ειρήνης
Ο ιδιοκτήτης του μπαρ στο Κραν Μοντανά παραδέχτηκε ότι μια πόρτα ήταν κλειδωμένη - Πολλά θύματα πέθαναν στην προσπάθειά τους να την ανοίξουν
Ο Ζακ Μορέτι ισχυρίζεται τώρα ότι δεν γνωρίζει γιατί η πόρτα εξυπηρέτησης ήταν εξαρχής κλειδωμένη, ενώ το προσωπικό του μπαρ αναφέρει ότι η είσοδος τους από την συγκεκριμένη έξοδο κινδύνου «απαγορευόταν»
Μια γυναίκα ανάβει ένα κερί σε ένα αυτοσχέδιο μνημείο έξω από το μπαρ «Le Constellation», μετά από μια θανατηφόρα πυρκαγιά και έκρηξη κατά τη διάρκεια ενός πάρτι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, στο πολυτελές χιονοδρομικό κέντρο Crans-Montana στη νοτιοδυτική Ελβετία