Κόσμος

Ιταλία: Πυροσβεστικό αεροσκάφος πέφτει μπροστά στην κάμερα ενώ σβήνει φωτιά στην Αίτνα

Το πυροσβεστικό αεροσκάφος συνετρίβη νωρίτερα, κοντά στην Αίτνα κατά τη διάρκεια επιχείρησης για την κατάσβεση δασικής πυρκαγιάς σε ορεινή περιοχή της κοινότητας Καλτσινέρα, στην επαρχία της Κατάνιας στη Σικελία.

Η στιγμή της συντριβής του αεροσκάφους καταγράφεται σε βίντεο-ντοκουμέντο που μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Το Canadair πετούσε σε χαμηλό ύψος όταν το κύτος του αεροσκάφους προσέκρουσε σε βουνοπλαγιά. Ακολούθησε έκρηξη και συντρίμμια διασκορπίστηκαν σε μεγάλη απόσταση.

Η τύχη των δύο πιλότων αγνοείται, ωστόσο εκφράζονται φόβοι πως είναι νεκροί. Τα σωστικά συνεργεία που έσπευσαν στο σημείο δεν έχουν καταφέρει να τους εντοπίσουν, δήλωσε νωρίτερα στο πρακτορείο ειδήσεων ANSA ο περιφερειακός διευθυντής της υπηρεσίας πολιτικής προστασίας Σαλβατόρε Κοτσίνα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα