Τρίτη, 30 Απρ.
17oC Αθήνα

Asia Express: Τα ζευγάρια απόψε τα δίνουν όλα στο παιχνίδι επάθλου

Asia Express: Τα ζευγάρια απόψε τα δίνουν όλα στο παιχνίδι επάθλου

Asia Express, το νέο ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας, που σημειώνει μεγάλη επιτυχία σε περισσότερες από δώδεκα χώρες είναι στην οθόνη του Star κάθε Παρασκευή, με παιχνίδι επάθλου & ασυλία και κάθε Κυριακή με παιχνίδι επάθλου και αποχώρηση!

Τι θα δούμε στο Asia Express, απόψε, Κυριακή 30 Οκτωβρίου στις 21:00;

Τα ζευγάρια ακολουθούν και πάλι τον μεγαλειώδη ποταμό Mekong, το σπίτι του Δράκου Naga. Τα ζευγάρια μας θα έχουν την ευκαιρία να…ξυπνήσουν τον Δράκο Naga στο παιχνίδι επάθλου και οι νικητές θα κερδίσουν τα μενταγιόν, αξίας 2.500 ευρώ

Τα ζευγάρια πρέπει ακόμη να ξεσκονίσουν τις γνώσεις τους στην αριθμητική και να τις εμπλουτίσουν, μαθαίνοντας να μετρούν στη λαοτινή αριθμητική. 

Η Ρασέλ και η Κλόντια έχουν να διαχειριστούν και το μειονέκτημα, μία επιπλέον δυσκολία, καθώς είναι υποχρεωμένες να παραμείνουν σιωπηλές! Έως το checkpoint  τής αποχώρησης απαγορεύεται να πουν έστω και μία κουβέντα με οποιονδήποτε, ακόμα και μεταξύ τους!

Ο Γιώργος και η Κρίστη, πιο τυχεροί, χαίρονται τις ανέσεις τής Ασυλίας, που κατάφεραν να κερδίσουν για 2η φορά. 

Το Asia Express όμως αποδεικνύεται απαιτητικό για τα ζευγάρια! Ο Νάσος είναι εκτός δράσης για ιατρικούς λόγους ενώ μια απρόσμενη αποχώρηση αλλάζει τα δεδομένα του παιχνιδιού.

Media Τελευταίες ειδήσεις