Τρίτη, 30 Απρ.
17oC Αθήνα

Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ: Με Αραούχο και Τσούμπερ, αλλά χωρίς Μουκουντί η αποστολή της Ένωσης

Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ: Με Αραούχο και Τσούμπερ, αλλά χωρίς Μουκουντί η αποστολή της Ένωσης

Με τον Σέρχιο Αραούχο στην αποστολή, αλλά και με σημαντικές απουσίες στην άμυνα θα ταξιδέψει η ΑΕΚ στην Τρίπολη για την αναμέτρηση με τον Αστέρα, για την 11η αγωνιστική της Super League 1.

Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί χωρίς τους δύο βασικούς στόπερ της, Μουκουντί και Βίντα, με τους Τζαβέλλα και Μήτογλου να αναμένεται να αποτελέσουν το βασικό κεντρικό δίδυμο της Ένωσης κόντρα στον Αστέρα.

Στην επίθεση, πάντως, ο Ματίας Αλμέιδα θα έχει αρκετές επιλογές, μιας και πέρα από τον Αραούχο, στην αποστολή επέστρεψε ο Στίβεν Τσούμπερ.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Ο Τομ Φαν Βέερτ επανεντάχθηκε στο πρόγραμμα της ομάδας, ο Αρόλντ Μουκουντί παρέμεινε κλινήρης λόγω ίωσης, ενώ ο Ντομαγκόι Βίντα γυμνάστηκε ατομικά. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Έπειτα από το τέλος του προγράμματος ο Ματίας Αλμέιδα ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (20.30) εκτός έδρας αγώνα Πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μοχαμάντι, Ρότα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Τσούμπερ, Αραούχο, Ελίασον, Κοσίδης, Μαχαίρας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις