Media

Νεφέλη Ορφανού: Ήμουν σε ηλικία που θα μπορούσαν να με περάσουν από την κρεβατοκάμαρα, γιατί δεν έγινε;

«Εγώ γιατί δεν υπέστην βιασμό;», λέει η Νεφέλη Ορφανού.

Η Νεφέλη Ορφανού έδωσε συνέντευξη στο «Πρωινό μας» και τη Σοφία Ραφτοπούλου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για το Ρετιρέ, την Κατερίνα Γιουλάκη, αλλά και τους Φιλιππίδη και Λιγνάδη.

«Δεν ξέρω αν έχω κάνει επιτυχίες. Έχω κάνει πολλά πράγματα και τα έκανα όλα μαζί. Έχω υπάρξει πάρα πολύ τυχερή στην προσωπική μου ζωή. Δεν ξέρω πως έτυχε, είμαι στριμμένη συνήθως. Στο Ρετιρέ σταματούσε η κυκλοφορία.

Στο Σύνταγμα φρέναρε ένας και ζητούσε αυτόγραφο, οι από πίσω μετά αυτόγραφα… Είχα κάποιος ύφος και μου λέει η αδερφή μου “τι είναι αυτό; Παίζεις στο Ρετιρέ του Δαλιανίδη, τι θα έκανες αν έπαιρνες Όσκαρ;”», είπε αρχικά η Νεφέλη Ορφανού.

Η Νεφέλη Ορφανού είπε στη συνέχεια για την Κατερίνα Γιουλάκη: «Δεν έχω σχέσεις με την Κατερίνα Γιουλάκη. Δεν κρατήθηκαν σχέσεις από αυτό το σίριαλ και δεν έχω καταλάβει γιατί.

Η Γιουλάκη είναι σε δύσκολη θέση γιατί σταμάτησε να έχει τη ζήτηση που είχε. Η Κατερίνα δέσποσε στην ελληνική τηλεόραση για πολλά χρόνια, δεν είναι εύκολο να το διαχειριστείς μετά όταν σταματάει».

Κλείνοντας, η Νεφέλη Ορφανού ανέφερε: «Δεν ξέρω τι έχει συμβεί με Φιλιππίδη και Λιγνάδη, ούτε θέλω να το ψάξω, ούτε και με ενδιαφέρει.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης, όταν είχα χρέη και θα έμπαινα φυλακή, μου έδωσε διπλό μισθό. Νόμιζα ότι μου τα δανείζει και όταν πήγα να τα επιστρέψω, μου τα πέταξε. Εγώ τα είχα διαχωρισμένα.

Εκεί είναι το ψωμί, εκεί είναι το κρεβάτι. Όταν θα είναι το ψωμί στο κρεβάτι, τα πράγματα δεν θα πάνε καλά. Εγώ γιατί δεν υπέστην βιασμό; Και ήμουν σε ηλικία που θα μπορούσαν να με περάσουν από την κρεβατοκάμαρα. Γιατί δεν έγινε; Εγώ προσωπικά έχω τις καλύτερες εντυπώσεις και από τον Φιλιππίδη και από τον Λιγνάδη».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Grand Hotel: Ο Άρης χαροπαλεύει
Ένα φίλος του Διονύση, χειρουργός, τον αναλαμβάνει, χωρίς να ξέρει αν τελικά θα καταφέρει να τον σώσει
Δημήτρης Κίτσος
Eurovision 2026: «Δεν θα “πνίξουμε” αποδοκιμασίες κατά του Ισραήλ, ούτε θα απαγορεύσουμε την παλαιστινιακή σημαία» λέει η αυστριακή ORF
Ο 70ός διαγωνισμός θα έχει μόνο 35 συμμετοχές, τον μικρότερο αριθμό από το 2003, καθώς 5 εθνικοί ραδιοτηλεοπτικοί οργανισμοί θα τον μποϊκοτάρουν, διαμαρτυρόμενοι για τη συμμετοχή του Ισραήλ
Μια παλαιστινιακή σημαία υψώνεται στο κοινό, καθώς η Yuval Raphael από το Ισραήλ ερμηνεύει το τραγούδι «New Day Will Rise» κατά τη διάρκεια του 69ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, στη Βασιλεία της Ελβετίας