Τρίτη, 30 Απρ.
19oC Αθήνα

Παπασταθόπουλος μετά το Ολυμπιακός – ΑΕΚ: «Να δούμε τέτοια ατμόσφαιρα Champions League και στην OPAP Arena» – Τι είπε για τον τραυματισμό του

Παπασταθόπουλος μετά το Ολυμπιακός – ΑΕΚ: «Να δούμε τέτοια ατμόσφαιρα Champions League και στην OPAP Arena» – Τι είπε για τον τραυματισμό του
ΦΩΤΟ intime

Ο Ολυμπιακός έμεινε στο 0-0 με την ΑΕΚ για τη 13η αγωνιστική της Super League 1, σε ένα κατάμεστο “Καραϊσκάκης”, το οποίο αποθέωσε στις δηλώσεις του μετά το ματς και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Ο έμπειρος αμυντικός έκανε λόγο για “ατμόσφαιρα Champions League”, ενώ για τον τραυματισμό του τόνισε ότι θα χρειαστεί να μείνει ένα διάστημα εκτός, αλλά υπάρχει και η διακοπή για το Μουντιάλ. Στον Ολυμπιακό υπάρχει πάντως αγωνία για τον τραυματισμό του Παπασταθόπουλου, αφού αποχώρησε από το ματς με έντονους πόνους στο γόνατο.

Οι δηλώσεις του Παπασταθόπουλου

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είχαμε πολύ καλές ευκαιρίες, είχε και η ΑΕΚ κάποιες. Όταν το παιχνίδι ήταν προς το μέρος μας δε καταφέραμε να σκοράρουμε. Φτιάξαμε ένα πλάνο, μιλήσαμε με τον προπονητή αυτό προσπαθούμε να ακολουθήσουμε. Στο δεύτερο μέρος θεωρώ παίξαμε καλύτερα και στην επανάληψη νομίζω αξίζαμε να κερδίσουμε. Βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα.

Στη διακοπή θα βελτιωθούμε. Ο προπονητής βοήθησε αρκετά στο να έχουμε ένα πλάνο από όταν ήρθε. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως θα βελτιωθούμε πολύ.

Ο κόσμος ήταν συγκλονιστικός. Σήμερα ήταν μία ατμόσφαιρα Champions League, ελπίζω να δούμε αντίστοιχη ατμόσφαιρα και στην OPAP Arena. Βλέπεις τη βαθμολογία και λες δε γίνεται να έχουμε τέτοιο κόσμο.

Είμαι εδώ να βοηθήσω την ομάδα, θα πάρει χρόνο να επιστρέψω, έχουμε τη διακοπή αλλά έχω και έναν χρόνο ακόμα συμβόλαιο και θα είμαι εδώ να βοηθάω. Η βαθμολογία μπορεί να δείχνει πως είμαστε μακριά, όμως δε γίνεται κάποιος να μας ξεγράψει γιατί θα είμαστε κοντά στην κορυφή».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις