Πολιτική

Νίκος Δένδιας για παρακολουθήσεις: Με καλύπτει απολύτως η διαβεβαίωση του πρωθυπουργού ότι θα χυθεί άπλετο φως

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Δήλωση για όσα αποκαλύπτονται μέσα από ρεπορτάζ κυριακάτικων εφημερίδων για το θέμα των παρακολουθήσεων έκανε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας από τις Βρυξέλλες όπου βρίσκεται για το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων (ΣΕΥ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας το όνομα του οποίου αναφέρεται σε ρεπορτάζ του Βήματος της Κυριακής, αναφέρθηκε στην αμοιβαία εμπιστοσύνη που διακρίνει την σχέση του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και υπογράμμισε ότι τον καλύπτει η διαβεβαίωση ότι θα χυθεί άπλετο φως. 

  

Όλη η δήλωση: «Θα ήθελα, να πω ότι η συνεργασία μου με τον Πρωθυπουργό είναι μια συνεργασία διαρκής και χαρακτηρίζεται από αμοιβαία εμπιστοσύνη. Έχει παράξει άλλωστε απτά αποτελέσματα στον τομέα της εξωτερικής πολιτικής στην πιο δύσκολη περίοδο. Από εκεί και πέρα δε, με καλύπτει απολύτως η διαβεβαίωση του Πρωθυπουργού ότι θα χυθεί άπλετο φως».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης για Ηλιούπολη: Να σταματήσει η αναπαραγωγή βίντεο με τα δύο 17χρονο κορίτσια – Το ΕΣΡ και η Δικαιοσύνη θα πράξουν τα δέοντα
Την μετάδοση συγκεκριμένου βίντεο από το τραγικό περιστατικό με την απόπειρα αυτοκτονίας των δύο 17χρονων στην Ηλιούπολη το μεσημέρι...
Πολυκατοικία
Παύλος Μαρινάκης: Η παραβατικότητα στα πανεπιστήμια θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται από την κανονική αστυνομία
«Για εμένα, όταν στο ζύγι μπαίνει η ασφάλεια πολίτη, φοιτητή, καθηγητή, με όλες αυτές τις ψευτο-ευαισθησίες της αριστεράς και της υποτιθέμενης προόδου, η ασφάλεια και η εφαρμογή του νόμου πρέπει να μπαίνει παραπάνω»
Ο Παύλος Μαρινάκης
Έλενα Ακρίτα για τη δήλωση της Βάσιας Αναστασίου για τον Αλέξη Τσίπρα: Αυτό λέγεται λεκτική πατσαβούρα επιπέδου Λατινοπούλου
Αφορμή για την επίθεση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην πολιτεύτρια του ΠΑΣΟΚ η δήλωσή της «να πω στον κ. Τσίπρα να λουστεί κανά δυο φορές γιατί έχει βάψει το μαλλί και είναι αρκετά έντονη η μπογιά»
Η Έλενα Ακρίτα 24
Nέο δόγμα για το μεταναστευτικό δρομολογεί η κυβέρνηση – Σκανάρισμα, κράτηση και επιστροφές
Σύμφωνα με το νέο νομοσχέδιο θα γίνεται εξακρίβωση των στοιχείων ταυτότητας τους, θα λαμβάνονται τα βιομετρικά δεδομένα τους, ενώ θα γίνονται και έλεγχοι ασφαλείας αλλά και υγειονομικοί έλεγχοι
Μετανάστες