Κόσμος

Πολωνία: Αυξάνεται το επίπεδο επιτήρησης του εναέριου χώρου μας, δήλωσε ο Μοραβιέτσκι

Ο πρωθυπουργός της Πολωνίας Ματέους Μοραβιέτσκι ανακοίνωσε σήμερα πως η Βαρσοβία αποφάσισε να αυξήσει το επίπεδο επιτήρησης του εναερίου χώρου της χώρας. Η εξέλιξη αυτή έρχεται μετά το πυραυλικό χτύπημα που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (15.11.2022) στο χωριό Przewodów. 

Ο επικεφαλής της κυβέρνησης της Πολωνίας επιβεβαίωσε ότι η Βαρσοβία εξετάζει το ενδεχόμενο να ζητήσει να γίνουν διαβουλεύσεις στο NATO δυνάμει του Άρθρου 4 της ιδρυτικής συνθήκης της ατλαντικής συμμαχίας.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Υπό έρευνα η Ελβετική Φρουρά στο Βατικανό - Φρουρός κατηγορείται ότι έφτυσε Εβραίες στην πλατεία του Αγίου Πέτρου
Δύο γυναίκες κατήγγειλαν ότι ο φρουρός τις υποδέχθηκε με σφυρίγματα και τη φράση «les juifs» (οι Εβραίοι), εκφράζοντας περιφρόνηση και έφτυσε προς το μέρος τους
Η Παπική Ελβετική Φρουρά