Ελλάδα

Παράσυρση 21χρονης στην Θεσσαλονίκη: Η μητέρα της Έμμας μιλάει στο Live News

Για πρώτη φορά μίλησε στην εκπομπή Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο η μητέρα της 21χρονης Έμμας η οποία σκοτώθηκε σε φρικτό τροχαίο στην Θεσσαλονίκη όταν ένας ασυνείδητος οδηγός την παρέσυρε και την εγκατέλειψε.

«Δεν ξέρω πως να το περιγράψω αλήθεια», είπε η κα Κέλλυ Καμπάκη, όταν ρωτήθηκε από τον Νίκο Ευαγγελάτο για το πως βιώνουν το πένθος και την απώλεια της Έμμας στην οικογένειά της. «Είναι αβάσταχτο. Κάποιες φορές μου φαίνεται αβίωτη η κατάσταση, κάποιες φορές βιώσιμη. Κάποιες στιγμές νομίζω ότι θα τα καταφέρω. Δεν μπορώ να το περιγράψω. Πολύ δύσκολα».

Αφορμή για την επικοινωνία της με την εκπομπή ήταν η απόφαση δικαστηρίου να επιβάλλει πρόστιμο 16.000 ευρώ σε έναν άνθρωπο που με ένα «πειραγμένο» αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε ένα 14χρονο κορίτσι.

«Δεν έχω να πω πολλά αλλά πραγματικά δεν θέλω να σκεφτώ καν πως νιώθουν αυτοί οι άνθρωποι που έχασαν το παιδί τους και ο δολοφόνος του είναι ελεύθερος. Νομίζω ότι ο πόνος εκατονταπλασιάζεται γνωρίζοντας ότι ο δολοφόνος του παιδιού σου δεν θα πληρώσει. Εγώ χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κα Κατερίνα Τζιάλα γιατί χάρη στον αγώνα της έγινε κακούργημα αντί για πλημμέλημα να χτυπήσεις, να σκοτώσεις και να εγκαταλείψεις άνθρωπο. Ο δολοφόνος του δικού μου του παιδιού θα καταδικαστεί. Οι νόμοι αυτής της χώρας πάσχουν. Δεν έχω λόγια να εκφράσω τον θυμό και την απογοήτευσή μου. Είμαι Ελληνίδα πολίτης και το κράτος δεν με προστατεύει», είπε. 

Η κα Κέλλυ Καμπάκη είπε ακόμα ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν αξίζουν δεύτερη ευκαιρία. «Ο άνθρωπος που σκότωσε το παιδί μου ήταν σεσημασμένος και σκότωνε παιδιά με ναρκωτικά. Δεν είχε καν δίπλωμα οδήγησης. Δεν είχε χαρτιά και ήταν σεσημασμένος για διακίνηση ναρκωτικών. Ήταν ελεύθερος με την ανοχή του κράτους. Του έδωσαν ένα όπλο και αυτός το μόνο που έκανε ήταν να πατήσει την σκανδάλη».

«Το θέμα μας δεν είναι μόνο η τιμωρία μετά αλλά η πρόληψη. Να μην συμβεί κάτι», είπε ακόμα. «Το μεγαλείο ψυχής δεν ήταν δικό μας αλλά του παιδιού μας», τόνισε η κα Καμπάκη αναφερόμενη στην δωρεά των οργάνων της. 

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Δεν υπήρχε νομική δυνατότητα σύλληψης του 67χρονου» στην Αμφιλοχία λέει η αστυνομία «καρφώνοντας» την εισαγγελία
«Το προανακριτικό υλικό υποβλήθηκε άμεσα στην εισαγγελική Αρχή, ωστόσο η νέα εισαγγελική παραγγελία δεν περιελάμβανε εντολή κράτησης», υποστηρίζει η ΕΛ.ΑΣ. σε ανακοίνωσή της
Το σπίτι όπου έμενε ο 67χρονος με τον 95χρονο πατέρα του στο Χαλκιόπουλο Αμφιλοχίας 1
Νίκος Πλακιάς για Λουίς Ενρίκε: Η τοποθέτησή του απαντά στο «πώς στέκεσαι όταν χάνεις το παιδί σου»
Ο Νίκος Πλακιάς, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό όσα είπε ο Ισπανός, απαντώντας στο πώς ένας γονιός μπορεί να σταθεί ξανά στα πόδια του μετά την απώλεια του παιδιού του
Ο Νίκος Πλακιάς
Κάηκε ζωντανός και απανθρακώθηκε ο άνδρας μέσα στο αυτοκίνητό του στο Μετς - Το «μυστήριο» με το καμινέτο
Το μυστήριο περιπλέκει ένα καμινέτο που βρέθηκε μέσα στο κόκκινο τζιπ και ερευνάται αν ήταν αυτό που προκάλεσε τη φωτιά που έκαψε ζωντανό τον μεσήλικα ιδιοκτήτη του οχήματος
Καμένο τζιπ στο Μετς 8