Πολιτική

Εύα Καϊλή: Οι βελγικές αρχές δεν παρακολουθούσαν το κινητό της – Πληροφορίες πως είδε το παιδί

Νέες αποκαλύψεις για το Qatar Gate, το σκάνδαλο διαφθοράς που έχει πλήξει το Ευρωκοινοβούλιο, με την Εύα Καϊλή και άλλους βουλευτές και συνεργάτες βουλευτών, να είναι μεταξύ των εμπλεκόμενων.

Η Εύα Καϊλή που πέρασε τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στη φυλακή, αναμένεται να καταθέσει νέο αίτημα αποφυλάκισης καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, θεωρείται βέβαιο ότι η πλευρά της κ. Καϊλή θα κάνει αίτημα για αποφυλάκιση αυτόν τον μήνα.

Κανονικά ήταν να γίνει η νέα ακρόαση του δικαστηρίου στις 22 Ιανουαρίου αλλά επειδή είναι Κυριακή θα πραγματοποιηθεί κατά πάσα πιθανότητα νωρίτερα ή μπορεί και αργότερα.

Νομικοί κύκλοι στις Βρυξέλλες λένε ότι το αίτημα αποφυλάκισης παραμένει δύσκολο για την προφυλακισμένη ευρωβουλευτή. Επίσης σχετικά με το παιδί της, μέχρι και τρεις μέρες πριν δεν το είχε δει, αλλά διεμήνυσε ότι θα το έβλεπε και μάλιστα φαίνεται πως έχει συναντηθεί ήδη με το παιδί της.

Νέες αποκαλύψεις για την έφοδο στο σπίτι Καϊλή – Τζιόρτζι

Όσο η έρευνα των Αρχών προχωρά, τόσα περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά και με τη σύλληψη τόσο της Εύας Καϊλή όσο και του συζύγου της Φραντσέσκο Τζιόρτζι.

Σύμφωνα μ πληροφορίες του MEGA, δεν έγινε καμία παρακολούθηση του κινητού της ευρωβουλευτού, διότι, όπως δήλωσαν, οι «βελγικές δικαστικές Αρχές σεβάστηκαν πλήρως τη βουλευτική της ασυλία».

Όσοι δεν ήταν ευρωβουλευτές, τα κινητά τους παρακολουθήθηκαν.
Συνεπώς, οι Αρχές είχαν στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι της κ. Καϊλή, είδαν τον πατέρα της να μπαίνει χωρίς βαλίτσα και να βγαίνει με βαλίτσα και τον συνέλαβαν λίγα μέτρα παρακάτω σε γνωστό ξενοδοχείο.

Έτσι «έσπασε» η βουλευτική ασυλία της κ. Καϊλή και έγινε έφοδος στο σπίτι της.

Σημειώνεται ότι η ευρωβουλευτής από τις φυλακές έχει πρόσβαση σε σταθερό τηλέφωνο συγκεκριμένες ώρες, το οποίο παρακολουθείται.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νικήτας Κακλαμάνης απάντησε στη Ζωή Κωνσταντοπούλου: Η κλήρωση για τους ανώτατους δικαστές στην υπόθεση Τριαντόπουλου θα γίνει τη Δευτέρα
Απαντήσεις έδωσε ο πρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης, στις κατηγορίες που διατύπωσε εναντίον του η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ενημερώνοντας...
Ο πρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης
Μητσοτάκης σε Σίσι: Οι χώρες μας πυλώνες σταθερότητας – Προειδοποίηση σε Ερντογάν: Κανένα παράνομο τετελεσμένο δεν μπορεί να έχει ισχύ στο μέλλον
«Είμαστε αποφασισμένοι να έχουμε αυτή την εταιρική στρατηγική σχέση με την Ελλάδα, με αμοιβαίο σεβασμό», είπε ο Πρόεδρος της Αιγύπτου
Κυριάκος Μητσοτάκης και Αλ Σίσι 11
Προσωπικός Αριθμός Πολίτη: Στον «αέρα» η πλατφόρμα μέσα στις επόμενες 10 ημέρες – Τι θα ισχύσει με τις ταυτότητες
«Βρισκόμαστε πια στις τελευταίες συνεννοήσεις, οι πλατφόρμες που χρειάζονται είναι έτοιμες και μένει μέσα στον Μάιο να βγούμε στον αέρα», τόνισε ο Δημήτρης Παπαστεργίου
Η εφαρμογή gov.gr wallet στα κινητά
«Πυρά» Κακλαμάνη κατά Κωνσταντοπούλου μετά τις καταγγελίες της για τη δικογραφία των Τεμπών - «Επιθυμεί προνομιακή πρόσβαση»
«Να πει ότι ψάχνει δικαιολογίες για τη μη ενημέρωση των βουλευτών της, οι οποίοι για πρώτη φορά χθες πήγαν να δουν τη δικογραφία» τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Βουλής
Ο πρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης 10