Ελλάδα

Κηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Οι στιγμές που λύγισε η Άννα Μαρία στον αποχαιρετισμό στον σύζυγό της

Η Άννα Μαρία ήταν το πρόσωπο στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου που συγκέντρωσε πάνω της τα περισσότερα βλέμματα στην τελετή και όχι άδικα, καθώς είχε τον κόσμο της να γκρεμίζεται, χάνοντας τον επί 59 χρόνια σύζυγό της.

Ο πόνος και η θλίψη της Άννας Μαρίας ήταν έκδηλη σε κάθε της κίνηση, σε κάθε της βλέμμα σε όλη την διάρκεια της κηδείας και φυσικά του τελευταίου αντίο στον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο.

Η σύζυγός του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο έξω από την Μητρόπολη, μα ακόμα κι αυτό δεν ήταν ικανό, να φέρει κάποιο αίσθημα χαράς στην ψυχή της. Δεν ήταν ικανό να κάνει το θλιμμένο και βουρκωμένο πρόσωπό της να αλλάξει και να φανεί ένα έστω και μικρό χαμόγελο.

Χαιρέτησε διακριτικά τον κόσμο που της έδειξε την αγάπη του, μαζί με τον γιο της Παύλο, αλλά η Άννα Μαρία έμεινε με τη θλίψη και την οδύνη από την απώλεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου ζωγραφισμένες στο πρόσωπό της.

ANNA MARIA KHDEIA TEOS BASILIA KVNSTANTINOY

 

ANNA MARIA KHDEIA TEOS BASILIA KVNSTANTINOY

Η σύζυγος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου κοιτούσε συνέχεια το φέρετρο με την σορό του αγαπημένου της συζύγου στην εκκλησία. Ήταν βουρκωμένη και φανερά συντετριμμένη. Και πως να ήταν αλλιώς. Ήταν δίπλα στο πλευρό του του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου μια ολόκληρη ζωή. Επί σχεδόν 6 δεκαετίες ήταν πλάι του στις χαρές και στις λύπες. Η απώλειά του άφησε μέσα στην ψυχή και τη ζωή της ένα τεράστιο κενό μα και τεράστια θλίψη και οδύνη.

 ANNA MARIA KHDEIA TEOS BASILIA KVNSTANTINOY

ANNA MARIA KHDERIA TEOS BASILIA KONSTANTINOY

Στον επικήδειο που εκφώνησε ο γιος της Παύλος η Άννα Μαρία λύγισε ακόμα περισσότερο. Τα λόγια του Παύλου για τον πατέρα του μάτωσαν την ψυχή της. Η συγκίνηση της Άννας Μαρίας ήταν εμφανής. Έδειχνε την θλίψη της για τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου σε κάθε σύσπαση του προσώπου της.

 

Τα παιδιά της ήταν δίπλα της μα φευ… Τίποτα δεν μπορούσε να την… ξεγελάσει έστω και για λίγο και να απαλύνει έστω και ελάχιστα τον πόνο της απώλειας του συζύγου της, τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ξεκόλλησαν σοβάδες σε σχολείο του Πόρτο Ράφτη και έπεσαν στα κεφάλια μαθητών - Τραυματίστηκαν δύο παιδιά
Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ανατολικής Αττικής «Κώστας Σωτηρίου» κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του για «κρατική αδιαφορία και υποχρηματοδότηση» που αφήνουν τα σχολεία «να ρημάζουν»
Η σχολική αίθουσα του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πόρτο Ράφτη 6
Συγκλονίζουν οι γυναίκες Φραγκιαδάκηδων και Καργάκηδων για το μακελειό στα Βορίζια: «Κι εμείς έχουμε μίσος αλλά θέλουμε να τελειώσει αυτό»
«Έχουμε όλες αρσενικά κοπέλια, χύθηκε αίμα και από την πλευρά τους και από την πλευρά μας, δεν πρέπει να σταματήσει αυτό; Αυτές μόνο βάζουν ‘φωτιά’ στους άντρες τους» λέει η σύζυγος του 29χρονου κατηγορούμενου
Περιστατικό με πυροβολισμούς και αποτέλεσμα νεκρούς και τραυματίες σημειώθηκε στα Βορίζια Ηρακλείου
Στο κρατητήριο ο τενόρος για τον ξυλοδαρμό του 15χρονου γιου του – Την Πέμπτη περνά Αυτόφωρο
Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, δεν είναι η πρώτη φορά που το ζευγάρι οδηγείται στην Αστυνομία, για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας, καθώς υπάρχει αντίστοιχο συμβάν στις 14 Ιανουαρίου
Πόρτα περιπολικού 5