Πολιτική

Στην ΑΔΑΕ ο Αλέξης Τσίπρας – Ενημερώνεται από τον Χρήστο Ράμμο για τις υποκλοπές

Την ΑΔΑΕ επισκέπτεται για ακόμη μια φορά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, όπου αυτή την ώρα έχει συνάντηση με τον Χρήστο Ράμμο.

Ο Αλέξης Τσίπρας έφτασε στα γραφεία της ΑΔΑΕ για να ενημερωθεί από τον πρόεδρο της, Χρήστος Ράμμος, σχετικά με την πορεία των ερευνών για τις παρακολουθήσεις από την ΕΥΠ. 

Σημειώνεται πως ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε στις 7 Δεκεμβρίου 2022 στην ΑΔΑΕ και είχε παραδώσει επιστολή στον πρόεδρο, Χρήστο Ράμμο, με την οποία ζητούσε να ενημερωθεί για τις άρσεις απορρήτου που έγιναν τα τελευταία 3 χρόνια και αφορούν σε πολιτικούς, δημοσιογράφους, δικαστικούς και αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα