Κόσμος

Ταϊλάνδη: Πανικός σε πτήση – Πήρε φωτιά κινητήρας τουριστικού αεροπλάνου

Πανικός επικράτησε ανάμεσα στους 321 επιβάτες του Boeing 767-306ER στο Πουκέτ της Ταϊλάνδης όταν κατά την απογείωση ο κινητήρας του τουριστικού αεροπλάνου πήρε φωτιά. Αυτό μάλιστα είχε ως αποτέλεσμα ο πιλότος να ματαιώσει απότομα την αναχώρηση.

Αφού διαπιστώθηκε ότι ο κινητήρας του αεροπλάνου είχε πάρει φωτιά, οι 309 επιβάτες και τα 12 μέλη του πληρώματος και αναγκάστηκαν να περιμένουν ένα νέο αεροσκάφος για να φύγουν από το Πουκέτ της Ταϊλάνδης. Μια υποψία για τα αίτια του περιστατικού είναι ότι οι ρωσικές αεροπορικές εταιρείες επιτρέπουν τη λειτουργία “γηρασμένων” αεροσκαφών χωρίς την κατάλληλη συντήρηση μετά τις σκληρές κυρώσεις της Δύσης για τον πόλεμο του Βλαντιμίρ Πούτιν στην Ουκρανία.

Τις δραματικές αυτές εικόνες με την φωτιά κατέγραψαν οι επιβάτες με τα κινητά τους, ενώ υπήρξαν αναφορές για ένα «δυνατό κρότο» κατά την αναγκαστική προσγείωση.

Δείτε βίντεο:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
ΗΠΑ: «Απαράδεκτη» η απόφαση του Ιράν να κλείσει τις πόρτες στους επιθεωρητές του Διεθνή Οργανισμού Ατομικής Ενέργειας
«Η Τεχεράνη είχε τη δυνατότητα να κάνει πίσω και να επιλέξει τον δρόμο της ειρήνης και της ευημερίας», σχολίασε η εκπρόσωπος του αμερικανικού Υπουργείου Εξωτερικών
Μασούντ Πεζεσκιάν
«Τρέμει» η Ιαπωνία: Σχέδιο πρόληψης για «μεγασεισμό» που σαρώνει την τάφρο Nankai κάθε 100 χρόνια
Η τάφρος Nankai θεωρείται από τις πιο επικίνδυνες στον πλανήτη, με τον τελευταίο σεισμό τέρας να καταγράφεται το 1946 - Εκτιμώμενος αριθμός θυμάτων που θέλει να μειώσει η Ιαπωνία κατά 80% ανέρχεται στους 298.000
Μεγάλος σεισμός στην Ιαπωνία το 2011