Media

Μελέτης Ηλίας: Το μπαλέτο για τα αγόρια είναι δωρεάν, ψάχνουν κόσμο

Όλα όσα εξομολογήθηκε ο Μελέτης Ηλίας στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Μελέτης Ηλίας, βρέθηκε καλεσμένος στον καναπέ του Dot για να συναντήσει τη Νάντια Κοντογεώργη και τον Μίνω Θεοχάρη, όπου και μίλησε για την καθημερινότητα με τα δυο του παιδιά, την διάθεση να βρεθεί ο γιος του στο μπαλέτο αλλά και ευρύτερα την επαφή των παιδιών με την τέχνη.

«Νομίζω ότι μιλάμε με τα παιδιά μου για τα πάντα ή τουλάχιστον προσπαθούμε. Η Κοραλένια βέβαια με την μαμά της λένε πράγματα τα οποία σε μένα δεν τα πολυλένε.

Ο γιος μου, ο Δημητράκης στην καραντίνα χόρευε πάρα πολύ μέσα στο σπίτι. Εκτονωνόταν με τον χορό. Έτσι, είπαμε να το σπρώξουμε το παιδί προς τον χορό».

«Όταν ξεκίνησε ποδόσφαιρο και μετά τον πήγαμε χορό, τον χορό δεν τον πολυήθελε. Μάλιστα, επειδή η Κοραλένια πάει μπαλέτο, τον βάλαμε στο μπαλέτο. “Φέρτε το, το αγοράκι γιατί είναι και δωρεάν” μας είχαν πει στο μπαλέτο. Το μπαλέτο για τα αγόρια είναι δωρεάν και το ζητάνε, δηλαδή ψάχνουν κόσμο. Πήγε μια φορά, πήγε δύο αλλά δεν αισθανόταν…» εξομολογήθηκε, αρχικά, ο γνωστός ηθοποιός.

«Εγώ ήθελα πολύ να κάνει και να το δοκιμάσει. Ειδικά για τα παιδιά η επαφή με οποιαδήποτε μορφή τέχνης, το λέω και από την μεριά του γονιού, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα την ακολουθήσουν σαν δρόμο επαγγελματικό.

 

Αλλά το προτρέπω για να έρθουν σε επαφή με κάτι που αξίζει να έρθει σε επαφή ένα παιδί, παρόλο που θεωρούμαστε απόφοιτοι λυκείου» συμπλήρωσε, επίσης, ο Μελέτης Ηλίας στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του STAR.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Grand Hotel: Ο Άρης χαροπαλεύει
Ένα φίλος του Διονύση, χειρουργός, τον αναλαμβάνει, χωρίς να ξέρει αν τελικά θα καταφέρει να τον σώσει
Δημήτρης Κίτσος
Eurovision 2026: «Δεν θα “πνίξουμε” αποδοκιμασίες κατά του Ισραήλ, ούτε θα απαγορεύσουμε την παλαιστινιακή σημαία» λέει η αυστριακή ORF
Ο 70ός διαγωνισμός θα έχει μόνο 35 συμμετοχές, τον μικρότερο αριθμό από το 2003, καθώς 5 εθνικοί ραδιοτηλεοπτικοί οργανισμοί θα τον μποϊκοτάρουν, διαμαρτυρόμενοι για τη συμμετοχή του Ισραήλ
Μια παλαιστινιακή σημαία υψώνεται στο κοινό, καθώς η Yuval Raphael από το Ισραήλ ερμηνεύει το τραγούδι «New Day Will Rise» κατά τη διάρκεια του 69ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, στη Βασιλεία της Ελβετίας