Αθλητικά

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Το απίστευτο λάθος του Παπασταθόπουλου για το 1-0 του Σπόραρ

Ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με τον Ολυμπιακό στο μεγάλο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League 1 και πήρε από νωρίς προβάδισμα στο ματς

Στο 28ο λεπτό του αγώνα, ο Πέρεθ έκανε μεγάλη μπαλιά στην κόντρα επίθεση, με τον Παπασταθόπουλο να προλαβαίνει την μπάλα προ του Σπόραρ, αλλά να κάνει απίστευτο λάθος και να βγάζει ουσιαστικά τετ-α-τετ τον Σλοβένο επιθετικό του Παναθηναϊκού.

Ο Σπόραρ δεν έχασε την ευκαιρία προ του Πασχαλάκη και πλάσαρε εξαιρετικά για το 1-0 του “τριφυλλιού” στο ματς, που έβαλε “φωτιά” στη Λεωφόρο.

Το λάθος του Παπασταθόπουλου και το γκολ του Σπόραρ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα