Πολιτική

Οικονόμου για συνέντευξη Τσίπρα: Είναι και αδίστακτος ψεύτης και επικίνδυνα αδαής

Με σκληρούς χαρακτηρισμούς αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, στον Αλέξη Τσίπρα, σχολιάζοντας τη συνέντευξη που έδωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR

“Ο κ. Τσίπρας είπε απόψε ότι όσα λέγονται προεκλογικά διαφέρουν από όσα μετεκλογικά θα αποφασιστούν. Πρόκειται για τη μοναδική αλήθεια που έχει πει ως τώρα για τον τρόπο που αντιλαμβάνεται την πολιτική. Το ξέρουν αλλωστε οι πολίτες από τη διαφορά σε όσα έταζε κι όσα έκανε”, τονίζει ο Γιάννης Οικονόμου σε ανακοίνωση του.

Και συμπληρώνει: “Σε όλα τα υπόλοιπα, την δήθεν ιδιωτικοποίηση του νερού, την συνειδητή του επιλογή να μην συνταχθεί στο μέτωπο για τον αποκλεισμό των εγκληματικών οργανώσεων από τις εκλογές και ιδιαίτερα σε όσα απλόχερα υποσχόταν για το ιδιωτικό χρέος συμβαίνουν τα εξής δυο: είναι και αδίστακτος ψεύτης και επικίνδυνα αδαής”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Χατζηδάκης για μεταναστευτικό: Η Ελλάδα δε θα γίνει ξέφραγο αμπέλι, ειδικότερα στο μέσον της τουριστικής περιόδου
«Η Λιβύη πρέπει να κατανοήσει ότι δεν μπορεί να αγνοήσει τον παράγοντα Ευρωπαϊκή Ένωση. Επίσης, πρέπει να είναι ξεκάθαρο ότι ο δρόμος για την όποια οικονομική στήριξη της Λιβύης περνάει και από την Αθήνα»
Ο Κωστής Χατζηδάκης 7
Ο Χάφταρ χαρακτήρισε ανεπιθύμητη την ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία - Διπλωματική κρίση με τη Λιβύη και συνάντηση Μητσοτάκη με Πλεύρη στο Μαξίμου
Εκτιμάται ότι αυτή η πρωτοφανής κίνηση έγινε επειδή η ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία πήγε πρώτα στην Τρίπολη, όπου εδρεύει η κυβέρνηση που έχει αναγνωριστεί από τον ΟΗΕ
Χαλίφα Χάφταρ 142
Κυριάκος Μητσοτάκης: «Ταχύτερη η απονομή πειθαρχικής δικαιοσύνης στο Δημόσιο»
Σε σύσκεψη για το νομοσχέδιο για την πειθαρχική δικαιοσύνη στο Δημόσιο συμμετείχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης - «Το νομοσχέδιο φέρνει επίσης αυστηροποίηση και εκσυγχρονισμό του νομικού πλαισίου»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 8