Πολιτική

Εκλογές 2023 – ΣΥΡΙΖΑ για εξαγγελίες Μητσοτάκη: Ένα 150αρι δεν αρκεί να τον γλιτώσει στις κάλπες

Ανακοίνωση για τις τρεις εξαγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη από την Ελευσίνα εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ και τον κατηγορεί για «ντίλερ ασφαλιστικών εταιρειών».

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει τα εξής: Ο κ. Μητσοτάκης μέχρι τις εκλογές προλαβαίνει να δώσει κάτι παραπάνω στους 18άρηδες, μπας και εξαγοράσει τη ψήφο τους, γιατί με ένα 150άρι που μέσα στον πανικό του έταξε σήμερα, δεν αρκεί για να τον γλιτώσει στις κάλπες.

Κατά τα άλλα εμφανίστηκε για ακόμη μια φορά ως ντίλερ ασφαλιστικών εταιρειών. Δεν δίστασε να προτρέψει τους ιδιοκτήτες ακινήτων να προβούν σε ασφάλεια φυσικών καταστροφών προκειμένου να γλιτώσουν ΕΝΦΙΑ 10%. 

Η μόνη του έγνοια για ακόμη μια φορά να ευνοήσει τις ασφαλιστικές εταιρείες, εκεί όπου το «επιτελικό κράτος» του είναι απόν. Και δεν διστάζει ούτε μπροστά στις φυσικές καταστροφές να εξυπηρετεί συμφέροντα.

Στις 21 Μαΐου όμως, μπαίνει οριστικό τέλος τόσο στη στοχοποίηση και υποτίμηση των νέων, όσο και στις εξυπηρετήσεις των μεγάλων συμφερόντων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Οι τελευταίες δραματικές στιγμές του βουλευτή Απόστολου Βεσυρόπουλου που έπαθε ανακοπή καρδιάς και πέθανε στα 59 του
Ο θάνατός του έχει προκαλέσει μεγάλη θλίψη στον πολιτικό κόσμο με τα συλλυπητήρια μηνύματα να φτάνουν το ένα μετά το άλλο για την ξαφνική αυτή απώλεια
Απόστολος Βεσυρόπουλος 19
Ανδρουλάκης από τα καμένα της Πάτρας: Εξοργιστική η αναποτελεσματικότητα της κυβέρνησης – Η φωτιά μπήκε σε συνοικίες της 3ης μεγαλύτερης πόλης
«Μπορούμε καλύτερα και μπορούμε με πολιτική αλλαγή απέναντι σε αυτή την αλαζονική και αναποτελεσματική Κυβέρνηση» τόνισε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής
Νίκος Ανδρουλάκης
4