Αθλητικά

Euroleague: Με Σλούκα, Παπανικολάου και Φαλ οι δέκα καλύτερες φάσεις των Game 5

Η Euroleague παρουσίασε τις δέκα καλύτερες φάσεις από τα Game 5 αυτής της εβδομάδας, με τους Σλούκα, Παπανικολάου και Φαλ να έχουν την… τιμητική τους!

Τα game 5 της Euroleague, με τον Ολυμπιακό, την Μονακό και την Ρεάλ να ακολουθούν της Μπαρτσελόνα και να παίρνουν το “εισιτήριο” για το Final 4. Απ’ τη μεριά της, η Euroleague έδωσε στη δημοσιότητα τις κορυφαίες φάσεις των συγκεκριμένων αγώνων, με τον ολυμπιακό να έχει “σημαντική” παρουσία.

Κώστας Σλούκας, Kώστας Παπανικολάους και η ασίστ του Μουσταφά Φαλ στον Κάναν βρήκαν τη θέση τους στο συγκεκριμένο top10. Η κορυφή ανήκει στον Τσίμα Μονέκε που έκανε μία εντυπωσιακή τάπα στον Λορένζο Μπράουν όταν αυτός σηκώθηκε μπροστά του για κάρφωμα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα