Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Συναγερμός στα γραφεία του κόμματος στην Κουμουνδούρου – Εστάλη ύποπτος φάκελος που περιέχει σκόνη

Ύποπτος φάκελος που περιέχει σκόνη εστάλη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στις Αρχές. 

Στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου μεταβαίνει κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών και δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Τον φάκελο τον πήραν μέσα στα γραφεία μαζί με την υπόλοιπη σημερινή αλληλογραφία και στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι περιείχε σκόνη. 

Αμέσως ενημερώθηκαν οι Αρχές και πλέον αναμένεται να γίνει ο προβλεπόμενος ειδικός έλεγχος στη σκόνη, προκειμένου να εξακριβωθεί εάν πρόκειται για φάρσα ή εάν υπάρχει κίνδυνος.

Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές της Ελληνική Αστυνομίας, στον φάκελο δεν αναγράφεται όνομα αποστολέα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης για Τσίπρα: «Δεν πρόκειται να κάνουμε συνομιλητή του σήμερα τον πρεσβευτή του χθες»
«Αντί ο Αλέξης Τσίπρας να ψελλίζει δικαιολογίες ας απευθυνθεί στους πρώην "συντρόφους" του που πριν 10 χρόνια έπαιζαν τη χώρα στα ζάρια» τονίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ο ΠαύλοςΜαρινάκης 12
Ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Να ξεπλυθεί ζητάει όποιος είναι λερωμένος, εγώ δεν είμαι σίγουρα»
«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατάφερε να μετατρέψει την χώρα σε μαύρο πρόβατο της Ευρώπης, που εισπράττει χλεύη ακόμη και από τους πολέμαρχους της Λιβύης» τονίζει ο Αλέξης Τσίπρας
Ο Αλέξης Τσίπρας 17