Κόσμος

Ισπανία: Δύο νεκροί από έκρηξη στην πόλη Όριο

Δύο άνθρωποι, ένας άνδρας και μία γυναίκα, σκοτώθηκαν σε μια έκρηξη που σημειώθηκε στην πόλη Όριο της βόρειας Ισπανίας, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία της Χώρας των Βάσκων.

Ένας εκπρόσωπος των αστυνομικών αρχών ανέφερε ότι η έκρηξη σημειώθηκε γύρω στις 17.30 τοπική ώρα και δεν υπάρχουν ενδείξεις προς το παρόν για άλλα θύματα.

Η τοπική εφημερίδα Diario Vasco γράφει ότι οι αρχές του Όριο, μιας κωμόπολης 6.000 κατοίκων κοντά στα σύνορα με τη Γαλλία, εξετάζουν την πιθανότητα να επρόκειτο για έγκλημα έμφυλης βίας.

Το πρακτορείο EFE, επικαλούμενο αστυνομικές πηγές, μετέδωσε ότι με βάση τα πρώτα στοιχεία της έρευνας η έκρηξη προκλήθηκε από ένα πακέτο που κρατούσε το ένα από τα θύματα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Συγκλονίζει η τραγική ιστορία του 15χρονου που πέθανε από σκληρά challenges στο ίντερνετ: «Τον βασάνιζαν για 50 ημέρες» λέει ο πατέρας του
Ο 15χρονος πέθανε λόγω του blackout challenge, δηλαδή ασφυξίας στον εαυτό του για να νιώσει μία σύντομη ζάλη - «Αν ήξερα όλα αυτά που ξέρω σήμερα, ο Χριστόφορός μου θα ήταν παρών» λέει ο πατέρας του παιδιού
15χρονος
Πώς ο Τραμπ πέρασε μέσα σε 24 ώρες από το να απειλεί με εξόντωση το Ιράν στο να συμφωνήσει σε εκεχειρία 2 εβδομάδων
O Τραμπ ενδέχεται να έκανε πίσω εξαιτίας μιας απλής πραγματικότητας: H κλιμάκωση θα μπορούσε να εμπλέξει τις ΗΠΑ σε έναν «ατέρμονο πόλεμο», όπως εκείνους που ταλαιπώρησαν τους προκατόχους του
Ντόναλντ Τραμπ 6