Πολιτική

Βίτσας: Για την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να φταίει και ο εγκλεισμός λόγω Covid

Μετά το Σύνδρομο της Στοκχόλμης από το οποίο υποστήριξε ότι πάσχουν οι ψηφοφόροι της ΝΔ ο Νίκος Ξυδάκης, άλλο ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, ο Δημήτρης Βίτσας προχώρησε σε μια δήλωση που θα συζητηθεί για το αποτέλεσμα των εκλογών και για το τι μπορεί να έφταιξε για την ήττα του κόμματός του.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Action 24, ο Δημήτρης Βίτσας, είπε ότι εκτός από την αυτοκριτική που έγινε και από τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα: «Δεν μετρήσαμε την επίδραση στην ψυχολογία της κοινωνίας, την επίδραση στην πολιτική κατάσταση της κοινωνίας του εγκλεισμού».

Στο ερώτημα ο εγκλεισμός (λόγω covid19) πως μπορεί να έπαιξε ρόλο σε αυτό ο κ. Βίτσας απάντησε: «Μπορεί να έπαιξε με έναν απλοϊκό τρόπο. Ότι βίωσε μιαν άλλη λογική όλος ο πληθυσμός, οπότε η λέξη σταθερότητα, η λέξη σταθερή κυβέρνηση είναι στην οποία επένδυσε η ΝΔ. Περνούσε πολύ πιο εύκολα στο ότι εντάξει ναι εντάξει με αυτή την λογική είμαστε».

Δείτε το απόσπασμα

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κακλαμάνης σε Κωνσταντοπούλου στη Βουλή: «Δίνετε ασίστ στον πρωθυπουργό και βάζει τρίποντα»
«Κυρία Κωνσταντοπούλου, κάνατε ουρά σας την αντιπολίτευση και ο κύριος Ανδρουλάκης σπεύδει να ακολουθήσει κάθε πρωτοβουλία σας», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας
Νικήτας Κακλαμάνης και Ζωή Κωνσταντοπούλου
Αποστάσεις Δένδια για το Μνημείο Άγνωστου Στρατιώτη: «Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως μέσο έκφρασης πολιτικών επιδιώξεων»
«Είναι ένα διαχρονικό σύμβολο των Εθνικών Αγώνων που πρέπει να το αποστειρώσουμε από την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα» τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας
Ο Νίκος Δένδιας 15
Γιάννης Λοβέρδος από το Περθ: «Η Αυστραλία αναγνωρίζει την Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας»
Ο Γιάννης Λοβέρδος ανακοίνωσε ότι η κυβέρνηση της Αυστραλίας αποφάσισε να αναγνωρίσει και να στηρίξει επίσημα την ανακήρυξη από την UNESCO της 9ης Φεβρουαρίου ως Παγκόσμιας Ημέρας Ελληνικής Γλώσσας
Ο Γιάννης Λοβέρδος