Lifestyle

Δημήτρης Σχοινάς: Όταν άκουσα τις πρώτες νότες ήταν κάτι μαγικό

Ο νεαρός τραγουδιστής, Δημήτρης Σχοινάς, παρουσίασε το νέο του τραγούδι «Απόψε ζω για μένα» και μίλησε για την επιλογή του να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι.

Καλεσμένος της Ελένης ήταν ο Δημήτρης Σχοινάς το μεσημέρι της Παρασκευής.

Αρχικά, μίλησε για την επιλογή του να ασχοληθεί με το τραγούδι και όπως είπε χαρακτηριστικά «ήταν μονόδρομος για εμένα η ενασχόλησή μου με το τραγούδι, καθώς από μικρή ηλικία ήμουν στο στούντιο του μπαμπά κι άκουγα τα μαγικά πράγματα που έκανε στις κονσόλες».

«Όταν άκουσα τις πρώτες νότες ήταν κάτι μαγικό, δεν μπορώ να εξηγήσω αυτό το συναίσθημα», περιέγραψε.

Για την συνεργασία με τον πατέρα του, Διονύση Σχοινά, στο τραγούδι «Δεν μεγαλώνω» σχολίασε: «Από εκείνη την εμπειρία μου έμειναν όλα. Ήταν μία τρέλα – με την θετική έννοια – και αποφάσισα ότι θέλω να το ξαναζήσω αυτό».

Ο Δημήτρης Σχοινάς μιλώντας με την Ελένη αποκάλυψε ότι την απόφασή του να ασχοληθεί με το τραγούδι την ανακοίνωσε αρχικά στον πατέρα του, Διονύση Σχοινά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Μέγκαν Μαρκλ: Η σπάνια ανάρτηση με τον πρίγκιπα Άρτσι για τα γενέθλιά του – «Ο γιος μας, ο ήλιος μας»
Ο Άρτσι είναι το μεγαλύτερο παιδί του Χάρι και της Μέγκαν και είναι ο έκτος στη σειρά διαδοχής του θρόνου. Γεννήθηκε στις 6 Μαΐου 2019 στο ιδιωτικό νοσοκομείο Πόρτλαντ του Λονδίνου
Η Μέγκαν Μαρκλ, ο πρίγκιπας Άρτσι και ο πρίγκιπας Χάρι
Νίκος Ορφανός για την αφαίρεση όγκου στον εγκέφαλο: «Αυτά τα έβλεπα σε ταινίες»
Το κρανιοφαρυγγίωμα είναι ένας σπάνιος, μη καρκινικός όγκος του εγκεφάλου που αν και είναι καλοήθης, μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα επειδή πιέζει σημαντικές περιοχές του εγκεφάλου
Ο ηθοποιός Νίκος Ορφανός 2