Πολιτική

Εκλογές 2023: Η Ντόρα Μπακογιάννη ψήφισε μαζί με το Ντοράκι

Στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων ψήφισε η Ντόρα Μπακογιάννη για τις βουλευτικές εκλογές, συνοδευόμενη από τα εγγόνια της.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, η Ντόρα Μπακογιάννη μπήκε στην αίθουσα για να ψηφίσει για τις εκλογές μαζί με την εγγονή της, που λέγεται κι αυτή Ντόρα, καθώς όπως είπε «με βοηθάει να ψηφίσω».

Μαζί ήταν και άλλα 3 εγγόνια της, μεταξύ των οποίων και ο Άγγελος, που έχει καταγωγή από την Αιθιοπία, για τον οποίον η Ντόρα Μπακογιάννη έχει δηλώσει πως «με έκανε γιαγιά από επιλογή».

Σε δήλωσή της εξερχόμενη από το εκλογικό τμήμα, τόνισε: «Σήμερα μιλάνε οι πολίτες. Είμαι σίγουρη ότι θα στείλουν μια ψήφος εμπιστοσύνης -ειδικά εδώ στην Κρήτη- στον Κρητικό πρωθυπουργό, για την προοπτική, την σταθερότητα, την ευημερία και ένα καλύτερο αύριο για όλους. Να είστε καλά, καλό βόλι και το βράδυ με τη νίκη».

dora dora dora dora dora

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γεραπετρίτης μετά τη συνάντηση με τον Χαφτάρ στη Βεγγάζη: Με τη Λιβύη μας συνδέει η προσήλωση στο διεθνές δίκαιο
Η Ελλάδα δείχνει τον δρόμο των διαπραγματεύσεων για την οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών και στέλνει μήνυμα αποτροπής δημιουργίας νέου δρόμου για τις μεταναστευτικές ροές από την Αφρική προς την Ευρώπη
Γιώργος Γεραπετρίτης - Χαλίφα Χαφτάρ
Κυριάκος Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας – Δεν διορθώσαμε εγκαίρως τα κακώς κείμενα
«Αντιμετωπίσαμε πρωτόγνωρες κρίσεις, αλλά δεν παρεκκλίναμε από τον βασικό μας στόχο: να γίνει η Ελλάδα πιο ισχυρή» γράφει ο πρωθυπουργός στην ανάρτησή του επισημαίνοντας πως «θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος της τετραετίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο 25