Πολιτική

Εκλογές 2023: Η Πόπη Τσαπανίδου ψήφισε αγκαλιά με τον εγγονό της

Αγκαλιά με τον εγγονό της ψήφισε στις εκλογές της 25ης Ιουνίου η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου, και πόζαρε χαμογελαστή στον φακό.

Οι πολιτικοί αρχηγοί ψήφισαν στις σημερινές εκλογές και σειρά παίρνουν τα στελέχη των κομμάτων. Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου, πήγε να ψηφίσει μαζί με τον εγγονό της.

Η κ. Τσαπανίδου δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο από το Περιστέρι όπου ψήφισε, ωστόσο ανέβασε φωτογραφία στο Instagram και στη λεζάντα αναπαρήγαγε τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, για τις σημερινές εκλογές.

Δείτε την ανάρτηση της Πόπης Τσαπανίδου:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Popi Tsapanidou (@tsapanidou)

«Στη σημερινή κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση και μάλιστα με το σύστημα της ενισχυμένης αναλογικής, που δίνει 50 έδρες μπόνους στο πρώτο κόμμα, κρίνεται ποιος και πώς θα κυβερνήσει την επόμενη ημέρα, κρίνεται δηλαδή η ζωή μας για τα επόμενα 4 χρόνια, αλλά κρίνεται και η ποιότητα της δημοκρατίας.

Κρίνεται αν την επόμενη ημέρα θα έχουμε μια κυβέρνηση ανεξέλεγκτη ή ισορροπία στη δημοκρατία και στο πολιτικό μας σύστημα. Αν θα έχουμε και ισχυρή αντιπολίτευση να ελέγχει την κυβέρνηση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να παίξει αξιόπιστα αυτόν τον ρόλο, να στηρίξει τις ανάγκες της κοινωνίας, να εκπροσωπήσει την κοινωνική πλειοψηφία αλλά και να παίξει και έναν ρόλο εξισορροπητικό στο πολιτικό σύστημα και τη δημοκρατία. Ισχυρός ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σήμερα σημαίνει ισχυρή κοινωνία και υγιής δημοκρατία αύριο», είναι το μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για την αμερικανική επίθεση στο Ιράν: Προέχει η επίδειξη αυτοσυγκράτησης και η επανεκκίνηση των συζητήσεων
«Η Ευρώπη οφείλει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, προς όφελος της διεθνούς ειρήνης και ευημερίας» τονίζει στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ 1
Σωκράτης Φάμελλος: Ο Μίκης Θεοδωράκης μπόλιασε τον λαό με αξιοπρέπεια και πολιτισμό
«Ο Μίκης και το έργο του ανήκουν σ' ένα αύριο που διεκδικεί και φέρνει έναν καλύτερο κόσμο», τόνισε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στον χαιρετισμό του σε εκδήλωση στη Ζάτουνα Αρκαδίας για τον αείμνηστο συνθέτη
Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος στην εκδήλωση για τον αείμνηστο Μίκη Θεοδωράκη στη Ζάτουνα Αρκαδίας
Αντιπαράθεση Στέφανου Κασσελάκη – Δημήτρη Μαρκόπουλου: «Για λάθος λέξη σε υπότιτλο ενός site απειλεί με μηνύσεις»
«Απίστευτος προπέτης ο Κασσελάκης, τη λέξη "business" την μπέρδεψε με "μίζες", χωρίς να ακούσει το απόσπασμα της ΕΡΤ έσπευσε να απειλήσει με μηνύσεις, προσοχή γιατί και εγώ κάνω αγωγές» τονίζει ο Δημήτρης Μαρκόπουλος
Στέφανος Κασσελάκης 3