Ελλάδα

Φωτιά στη Μάνδρα: Αστυνομικοί απεγκλωβίζουν σκύλο και τον σώζουν από τις φλόγες

Έναν σκύλο που γλίτωσε την τελευταία στιγμή από τη φωτιά στη Μάνδρα απεγκλώβισαν οι αστυνομικοί που έκαναν περιπολία στην περιοχή. 

Συγκεκριμένα ανέβηκε ένα βίντεο στα social media στο οποίο διακρίνονται άνδρες της ΟΠΚΕ να ανοίγουν μία κλειστή πόρτα σε οικόπεδο της περιοχής. Εκεί μέσα βρίσκονταν ένας σκύλος τον οποίο και ελευθερωσαν προκειμένου να γλιτώσει από τη φωτιά στη Μάνδρα.

Στην ανάρτησή της η ΕΛΑΣ που συνοδεύει το βίντεο αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Δεν αφήνουμε ζώα αβοήθητα, δεμένα ή εγκλωβισμένα. Στιγμές από τον απεγκλωβισμό τετράποδου φίλου μας από οικόπεδο στη Μάνδρα»,.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δήμητρα Ματσούκα: Μου πήραν τις πινακίδες την Κυριακή έξω από το θέατρο, πήρα το αυτοκίνητο για να το αφήσω σπίτι
«Δευτέρα και Τρίτη είχε ρεπό από το θέατρο και χθες, Τετάρτη 19 Νοεμβρίου, μετά το θέατρο πήρε το αυτοκίνητό της για να το πάει στο σπίτι της και να το αφήσει εκεί»
Δήμητρα Ματσούκα
Συνελήφθη η Δήμητρα Ματσούκα γιατί οδηγούσε χωρίς δίπλωμα, χωρίς πινακίδες και υπό την επήρεια αλκοόλ
Τα ραντάρ της Τροχαίας «τσάκωσαν» το αυτοκίνητο της Δήμητρας Ματσούκα να κινείται με υπερβολική ταχύτητα στη Βουλιαγμένη - Τα πρώτα λόγια της γνωστής ηθοποιού
Η Δήμητρα Ματσούκα
Ανανεώθηκε πριν 14 λεπτά
59