Αθλητικά

Πέθανε ο Παναγιώτης Κολλημένος, γνωστός φίλαθλος του Παναθηναϊκού

Ο γνωστός φίλος του Παναθηναϊκού, Παναγιώτης Κολλημένος, έφυγε από τη ζωή. Υπήρξε μια από τις πιο cult φιγούρες των ελληνικών γηπέδων και ιδιαίτερα αγαπητός στις τάξεις των φίλων των πράσινων.

Ο Παναγιώτης Κολλημένος, ο οποίος δεν έχανε παιχνίδι του αγαπημένου του Παναθηναϊκού, είχε αφιερώσει τη ζωή του στο τριφύλλι, στηρίζοντας του σε κάθε παιχνίδι.

Ειδικά στο μπάσκετ, ήταν από τις πλέον αναγνωρίσιμες φιγούρες στο ΟΑΚΑ. Τα τελευταία χρόνια, ο Παναγιώτης Κολλημένος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, συνεχίζοντας να στηρίζει τον Παναθηναϊκό ακόμα και πάνω σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Η είδηση του θανάτου του Παναγιώτη Κολλημένου, σκορπά την θλίψη στην οικογένεια του Παναθηναϊκού, η οποία έχασε ένα πιστό μέλος της.

https://www.youtube.com/watch?v=Ta1UCK6Ks-E

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Ελλάδα – Φινλανδία 85-78: Αβδάλας και Σαμοντούροβ έστειλαν την Εθνική Νέων στα προημιτελικά του Eurobasket U20
Η γαλανόλευκη άντεξε στην αντεπίθεση των αντιπάλων στην τελευταία περίοδο, πήρε το πρώτο της νοκ-άουτ στη διοργάνωση που φιλοξενείται στο Ηράκλειο Κρήτης και έφτασε στην 8άδα
(ΦΩΤΟ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ