Κόσμος

Ουαλία: Αυτοκίνητο έπεσε σε σκηνή κάμπινγκ, στην οποία υπήρχε και ένα μωρό

Ένα σοκαριστικό τροχαίο έγινε χθες (12.8.2023) το βράδυ στην Ουαλία, όταν οδηγός αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, πέρασε πάνω από σκηνή διπλανού κάμπινγκ στην οποία υπήρχε μέσα και ένα μωρό και σταμάτησε λίγο πέρα.

Από το τροχαίο στην Ουαλία τραυματίστηκαν εννέα άτομα και ευτυχώς κανείς δεν έχασε τη ζωή του.

Το τροχαίο συνέβη στην περιοχή Newgale της Ουαλίας. Το αυτοκίνητο κινούνταν σε δρόμο δίπλα από το κάμπινγκ. Ο οδηγός έχασε ξαφνικά τον έλεγχο του οχήματος, έφυγε από το δρόμο, σηκώθηκε στον αέρα, μπήκε στο κάμπινγκ, κάνοντας τούμπες, πέρασε πάνω από σκηνή, όπου μέσα υπήρχε και ένα μωρό και σταμάτησε όρθιο λίγο πιο πέρα.

Στο τροχαίο τραυματίστηκαν 9 άνθρωποι, αλλά μόνο οι δυο παραμένουν ακόμα στο νοσοκομείο.

Η κούνια έσωσε το μωρό

Ο ιδιοκτήτης της κατασκήνωσης στην Ουαλία περιέγραψε τις στιγμές του τροχαίου και εξήγησε ότι το μωρό σώθηκε γιατί ήταν μέσα σε κούνια.

«Το όχημα πέρασε πάνω από τη σκηνή και συνέχισε να κυλά πριν καταλήξει όρθιο πάνω από τον κόσμο. Τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν ακόμα χειρότερα. Μέσα στη σκηνή υπήρχε ένα μωρό και ο μόνος λόγος που σώθηκε ήταν επειδή ήταν σε κούνια. Το αυτοκίνητο είχε τόσο μεγάλη ταχύτητα που εκτοξεύτηκε από το δρόμο».

 

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν: «Το αυτοκίνητο κατέβαινε με ταχύτητα και όταν άρχισε να φρενάρει, αναποδογύρισε πολλές φορές και έπεσε στη σκηνή».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Άνετο προβάδισμα για τον Έντι Ράμα στις εκλογές στην Αλβανία - Εξασφαλίζει και 4η θητεία στην πρωθυπουργία
Οι ψήφοι που προέρχονται από την Ελλάδα δεν μετρούνται προς το παρόν, καθώς, με απόφαση του Κρατικού Εκλογικού Επιτρόπου Ilirjan Celibashi, τέθηκαν προσωρινά εκτός καταμέτρησης
Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα
Το Ισραήλ θα συνεχίσει τις στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Γάζα παρά τη δέσμευση της Χαμάς να απελευθερώσει έναν όμηρο
«Οι τυχόν διαπραγματεύσεις θα διεξαχθούν «υπό τα πυρά (…) μέχρι την επίτευξη όλων των πολεμικών στόχων» του Ισραήλ ανακοινώθηκε από το γραφείο του Μπέντζαμιν Νετανιάχου
Ένα ισραηλινό τανκ κάνει ελιγμούς στη Γάζα