Κόσμος

Γαλλία: Σε κώμα 29χρονη μετά τον άγριο βιασμό της από 18χρονο – Εξετάζεται αν βίασε και την 12χρονη αδερφή του

Συγκλονισμένη είναι η υπόθεση βιασμού μιας γυναίκας που δέχτηκε άγρια επίθεση από έναν άνδρα στην περιοχή Χερβούργο της Γαλλίας. Για την υπόθεση συνελήφθη ένας άνδρας 18 ετών, ενώ πλέον ο ίδιος ερευνάται για τον βιασμό της 12χρονης αδερφής του πέρσι.

Ο ανατριχιαστικός βιασμός συνέβη στις 4 Αυγούστου σε προάστειο της Γαλλίας, όταν ο 18χρονος Ουμάρ Ν. εισέβαλλε στο σπίτι της 29χρονης και την ξυλοκόπησε άγρια. Στη συνέχεια τη βίασε επανειλημμένα και τη βασάνισε με ένα σκουπόξυλο. Μετά από ώρα ο 18χρονος έφυγε από το σπίτι της 29χρονης και την άφησε με σπασμένα πλευρά, διάτρηση παχέος εντέρου και σοβαρούς τραυματισμούς στα εσωτερικά της όργανα.

Η γυναίκα έπεσε σε κώμα και έκτοτε δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή. 

Σύμφωνα με τη Daily Mail τα τραύματά της ήταν τόσο βαριά που κάποιοι γιατροί και νοσοκόμες ξέσπασαν σε κλάματα μόλις την αντίκρισαν.

https://twitter.com/Sanjaysoni32Ss/status/1690388744950685696?s=20

Οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητα σοκάρουν. Ο 18χρονος είχε καταδικαστεί πέντε φορές από δικαστήρια ανηλίκων για βίαιη συμπεριφορά και καταστροφή περιουσίας. Το 2019 είχε κατηγορηθεί για το βιασμό ενός ανήλικου κοριτσιού σε σχολείο, αλλά η υπόθεση δεν είχε προχωρήσει λόγω έλλειψης στοιχείων.

Πλέον οι αρχές ερευνούν αν αυτός βρίσκεται πίσω από τη σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε η 12χρονη αδελφή του πέρσι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Απελευθερώνεται ο Αμερικανοϊσραηλινός όμηρος Ίνταν Αλεξάντερ - «Δεν έχουμε συμφωνήσει για κατάπαυση πυρός με τη Χαμάς» λέει ο Νετανιάχου
Ο Τραμπ χαρακτήρισε «μνημειώδη είδηση» την ανακοίνωση του παλαιστινιακού ισλαμιστικού κινήματος Χαμάς πως θα προχωρήσει στην απελευθέρωση αμερικανοϊσραηλινού ομήρου
O όμηρος της Χαμάς Ίνταν Αλεξάντερ
Άνετο προβάδισμα για τον Έντι Ράμα στις εκλογές στην Αλβανία - Εξασφαλίζει και 4η θητεία στην πρωθυπουργία
Οι ψήφοι που προέρχονται από την Ελλάδα δεν μετρούνται προς το παρόν, καθώς, με απόφαση του Κρατικού Εκλογικού Επιτρόπου Ilirjan Celibashi, τέθηκαν προσωρινά εκτός καταμέτρησης
Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα