Ελλάδα

Κλειστή η Λεωφόρος Αθηνών Σουνίου και στα δύο ρεύματα – Έπεσε καλώδιο της ΔΕΗ

Κλειστή ήταν νωρίτερα σήμερα (21.8.2023) η Λεωφόρος Αθηνών – Σουνίου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, επειδή έπεσε ένα καλώδιο από κολώνα της ΔΕΗ και πρέπει να αποκατασταθεί η ζημιά.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ενημέρωση των Αρχών, το περιστατικό συνέβη στη Λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου στην περιοχή Αλθέα της Αγίας Μαρίνας και γι’ αυτό έχει διακοπεί η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα ώστε να αποκατασταθεί η ζημιά με το καλώδιο.

Λίγο πριν τις 13:00 η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε στη Λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου.

Η αρχική ενημέρωση των Αρχών:

«Λόγω πτώσης καλωδίου από κολώνα της ΔΕΗ, διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λ. Αθηνών – Σουνίου στην περιοχή Αλθέα, Αγίας Μαρίνας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός σήμερα: Τοπικές βροχές και καταιγίδες σε διάφορες περιοχές – Χιόνια στα κεντρικά και βόρεια ορεινά
Η θερμοκρασία θα φθάσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 10 με 12 βαθμούς, στα ανατολικά ηπειρωτικά τους 13 με 16, στα δυτικά τους15 με 17 και στην υπόλοιπη χώρα τους 16 με 19 βαθμούς Κελσίου
καιρός
Το επεισόδιο που οδήγησε στη σύλληψη του Άρη Μουγκοπέτρου για ενδοοικογενειακή απειλή - Η γυναίκα του «έχει panic button στο κινητό της»
Ο δικηγόρος της συζύγου του περιέγραψε στο newsit.gr όλα όσα έγιναν - Γιατί έληξε η συνεργασία του με τον Μουγκοπέτρο και ο ίδιος αποφάσισε να αναλάβει την σύζυγό του
Άρης Μουγκοπέτρος: Το επεισόδιο που οδήγησε στη σύλληψή του για ενδοοικογενειακή απειλή – Η γυναίκα του «έχει panic button στο κινητό της» 35