Σάββατο, 18 Μαΐ
17oC Αθήνα

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι 1-2: Δεν τους αφήνει ούτε χρόνο να πανηγυρίσουν την ισοφάριση

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι 1-2: Δεν τους αφήνει ούτε χρόνο να πανηγυρίσουν την ισοφάριση
Reuters

Έστω και δύσκολα, η Μάντσεστερ Σίτι έκανε το 3/3 στην Premier League. Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έφτασε πολύ κοντά στο να “κόψει” βαθμούς από τους πρωταθλητές Αγγλίας, κάνοντας το 1-1 στο 85′, αλλά τρία λεπτά μετά, ο Ρόδρι της… πήρε τη χαρά κι έδωσε τη νίκη (2-1) στους “πολίτες”. Χαμένο πέναλτι αλλά και γκολ από τον Χάαλαντ.

Τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη της στη φετινή Premier League και Τρίτη σε τρεις αγωνιστικές πέτυχε η Μάντσεστερ Σίτι, επικρατώντας εκτός έδρας της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με 2-1.

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έπαιξε αμυντικά και προσπάθησε να εμποδίσει την Μάντσεστερ Σίτι, από το να σκοράρει, κρατώντας το 0-0 για περίπου μια ώρα. Σε αυτό το διάστημα, οι «πολίτες» έχασαν τεράστια ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, με τον Χάαλαντ να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι, σε εκτέλεση πέναλτι.

Η ομάδα του Τζορτζ Μπάλντοκ τελικά δέχθηκε το 0-1 από τον Νορβηγό επιθετικό, με κεφαλιά στο 63’. Στους πανηγυρισμούς της ομάδας του Πεπ Γκουαρντιόλα συμμετείχε κι ένας οπαδός, ο οποίος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, αγκάλιασε και φίλησε τον Χάαλαντ.

ΦΩΤΟ Reuters

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ άρχισε να γίνεται πιο επιθετική και στο 85’ έφτασε στην ισοφάριση με το τέρμα του Μπογκλ. Η Μάντσεστερ Σίτι, όμως, δεν της άφησε χρόνο για πανηγυρισμούς, αφού τρία λεπτά αργότερα ο Ρόδρι διαμόρφωσε το τελικό 2-1 για τους φιλοξενούμενους. Στην τελευταία καλή φάση του ματς το σουτ του Αχμέντοτζιτς έστειλε την μπάλα να περάσει λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Έντερσον.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις