Ελλάδα

Παγκράτι: Στα χέρια της ΕΛΑΣ και ο τελευταίος καταζητούμενος από το καρτέλ ναρκωτικών του αστυνομικού

Στα χέρια των αστυνομικών του «Αναζητήσεων» της Ασφάλειας Αττική έπεσε ο τελευταίος καταζητούμενος από τη σπείρα με εγκέφαλο αστυνομικό, που «έσπρωχνε» ναρκωτικά σε όλη την Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο καταζητούμενος συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης (30.08.23) στο Παγκράτι και με την σύλληψή του κλείνει η πρώτη φάση των συλλήψεων για τη συμμορία του αστυνομικού.

Η εγκληματική οργάνωση με εγκέφαλο τον αστυνομικό, τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν στην πώληση – διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, κυρίως ακατέργαστης και κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτας), καθώς και κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας (skunk)σε διάφορες περιοχές της Αττικής, «ξεδοντιάστηκε» από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν εφτά μέλη της οργάνωσης, μεταξύ των οποίων και ο αστυνομικός, καθώς και ένα ακόμη μέλους, το οποίο και αναζητείτο μέχρι χθες βράδυ, όπου έπεσε στα χέρια των λαγωνικών του Αναζητήσεων της ασφάλειας Αττικής. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ποινική δίωξη στη σύντροφο του ανιψιού του ιδιοκτήτη του κάμπινγκ για τη διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα
Η σύντροφος του προφυλακισμένου ανιψιού του 68χρονου κατηγορείται για δίωξη για υπόθαλψη εγκληματία, την ίδια κατηγορία που έχει σε βάρος του και ο εργοδότης των δύο 22χρονων φερόμενων δραστών
Ο 68χρονος ιδιοκτήτης του camping που πυροβολήθηκε θανάσιμα στη Φοινικούντα Μεσσηνίας