Κόσμος

Η Total παρατείνει το πλαφόν στις τιμές των καυσίμων

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η TotalEnergies ανακοίνωσε πως θα διατηρήσει το πλαφόν στις τιμές των καυσίμων και πέραν της 31ης Δεκεμβρίου.

Ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών Μπρουνό Λεμέρ καλωσόρισε την κίνηση της TotalEnergies και κάλεσε και άλλες εταιρείες να συμμετάσχουν στη μάχη κατά του πληθωρισμού.

«Είναι καλή είδηση για όλους όσοι εργάζονται και για την αγοραστική δύναμη. Θα ήθελα να συμμετάσχουν στη κίνηση και άλλοι διανομείς», δήλωσε ο Λεμέρ μιλώντας στο κανάλι LCI.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σκληρή προειδοποίηση Τραμπ για Ιράν με «άρωμα» ΑΙ: Ανέβασε χάρτη της Μέσης Ανατολής καλυμμένο με την αμερικανική σημαία
Στον χάρτη φαίνονται βέλη να κατευθύνονται προς το Ιράν - Ποιοι οι όροι των ΗΠΑ για τερματισμό του πολέμου και ποιες οι «κόκκινες» γραμμές του Ιράν
Μέση Ανατολή