Media

Πουνέντης και Κάκαβα συζητούν για Σαββατοκύριακο στο OPEN – Ζαρίφη: Εγώ, που θα είμαι;

Ποιος θα αναλάβει τη ζώνη του Σαββατοκύριακου στο OPEN; Αυτό ήταν ένα από τα θέματα που συζήτησε η παρέα του «Χαμογέλα και Πάλι», με τον Γρηγόρη Μελά να αποκαλύπτει τα τέσσερα ονόματα που «παίζουν», με την Κατερίνα Ζαρίφη να έχει… απορίες.

Οι εξελίξεις σε ό,τι αφορά τη ζώνη του Σαββατοκύριακου στο OPEN δεν είναι άμεσες αφού όποια εκπομπή κι αν αποφασιστεί να γίνει, θα βγει στον αέρα μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Ο Γρηγόρης Μελάς αποκάλυψε ότι υπάρχουν επαφές με τη Φελίσια Τσαλαπάτη και τη Μαριάντα Πιερρίδη.

Οι δυο τους, μαζί με τον Τριαντάφυλλο, είχαν αναλάβει την καθημερινή πρωινή εκπομπή του OPEN κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά, όμως, δεν σταματά εκεί. Όπως αποκάλυψε, στο τραπέζι έχει «πέσει» και το όνομα της Νάταλι Κάκαβα για μια θέση στην ομάδα που θα παρουσιάσει την εκπομπή.

Πριν από μερικές μέρες, εξάλλου, έγινε ένα ραντεβού, το οποίο πήγε πολύ καλά, ανάμεσα στη διοίκηση του OPEN και τον Μάκη Πουνέντη, για να αναλάβει την εκπομπή του Σαββατοκύριακου μαζί με τη Νάταλι Κάκαβα.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης στο πάνελ του «Χαμογέλα και Πάλι», η Σίσσυ Χρηστίδου αποκάλυψε ότι στο κινητό του Παύλου Σταματόπουλου έφτασε ένα μήνυμα. Ήταν από την Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία… ρωτούσε «εγώ που θα είμαι;».

«Το μεσημέρι στο OPEN και μην είναι και μεγαλύτερης διάρκειας» σχολίασε ο Γρηγόρης Μελάς.

 

«Γιατί ρωτάει εμένα;» απόρησε ο Παύλος Σταματόπουλος και έστειλε μήνυμα στην Κατερίνα Ζαρίφη να είναι στην… ώρα της σήμερα, εκεί που πρέπει!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Η φαντασμαγορική βραδιά του μεγάλου τελικού του The Voice - Οι αγκαλιές των coaches και τα στατιστικά του Γιώργου Καπουτζίδη
Όπως κάθε χρόνο λοιπόν, έτσι και φέτος, ο Γιώργος Καπουτζίδης, ανέλαβε να «πειράξει» ελαφρώς τους τέσσερις κριτές, ενώ για το 2025, φρόντισε να βγάλει ορισμένα στατιστικά
The Voice
Την Κυριακή η παρουσίαση των 28 υποψήφιων συμμετοχών για την φετινή Eurovision στην εκπομπή «Sing for Greece»
Στις 4 Ιανουαρίου, από τις 19:00 έως τις 22:00, μας συστήνονται καλλιτέχνες και οι ιστορίες πίσω από τις συμμετοχές, σε μια εκπομπή γεμάτη μουσική, συνεντεύξεις, backstage στιγμές και πολλές εκπλήξεις
Eurovision
Θανάσης Πάτρας για Κατερίνα Καινούργιου – Μαίρη Συνατσάκη: «Αφορά αυτές τις δύο, ας το έλυναν μεταξύ τους»
«Δεν μπορεί να λέμε ότι οποιοσδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή, θεωρήσει ότι είναι έτοιμος να πει κάτι, δικαιούται να το πει για οτιδήποτε άλλο και δεν δικαιούται να το πει τώρα η Μαίρη για την Κατερίνα» λέει ο Θανάσης Πάτρας
Θανάσης Πάτρας