Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης: «Ο πατέρας του είναι βενιζελικός και εγώ μητσοτακικός» λέει θείος του υποψήφιου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Γιάννης Κασσελάκης, θείος του Στέφανου Κασσελάκη, μίλησε στο Live News για τον 35χρονο υποψήφιο αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και για τον πατέρα του, Θεόδωρο Κασσελάκη.

Ο Γιάννης Κασσελάκης ήταν πρώην βουλευτής της ΝΔ, νυν υποψήφιος δήμαρχος Πλατανιά και θείος του Στέφανου Κασσελάκη, καθώς είναι πρώτος ξάδελφος του πατέρα του 35χρονου που διεκδικεί την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ στον δεύτερο γύρο των εκλογών της Κυριακής, 24 Σεπτεμβρίου.

«Για να μην ακούγονται διάφορα, θέλω να ξεκαθαρίσω πως ο Θεόδωρος Κασσελάκης έχει γεννηθεί στα Χανιά. Μετά πήγε στην Αθήνα όπου και περάτωσε τις πανεπιστημιακές του σπουδές. Εγώ μπορώ να μιλήσω για τον μπαμπά του, ο οποίος προέρχεται από τον Βενιζελικό χώρο».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη για την διαδοχή του Αλέξη Τσίπρα.

«Από άποψη κοινωνικοπολιτική αξίζει να παρακολουθήσουμε τις εξελίξεις και όσον αφορά τον Στέφανο Κασσσελάκη αλλά και με τον κόσμο που ανήκει σε αυτόν τον χώρο γιατί πρέπει να γνωρίσουμε το πώς αντιδρά ο κόσμος. Εγώ ανήκω στον φιλελεύθερο χώρο και είμαι Μητσοτακικός οπότε καταλαβαίνετε πως έχουμε μια απόσταση από ΣΥΡΙΖΑ αλλά πιστεύω πως οποιασδήποτε δημοκρατική φωνή αξίζει να την παρακολουθήσουμε».

Παρακολουθήστε όλα όσα είπε ο θείος του Στέφανου Κασσελάκη στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο: 

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν χαρίζει τη δυναμική που καταγράφει – Τι ισχύει για τη συνεργασία με Κασσελάκη
Τα στελέχη του Κινήματος Δημοκρατίας σημειώνουν ότι δεν πρόκειται για εκλογική συνεργασία, ευελπιστούν ωστόσο ότι μέσα από αυτή την κίνηση θα προκύψει η δημιουργία ενός «αλλού πόλου»
Ο Στέφανος Κασσελάκης και η Ζωή Κωνσταντοπούλου
Τo αίτημα Μητσοτάκη στη Μελόνι για σύγχρονα τρένα από τη Hellenic Train και το «καμπανάκι» για την αμυντική συνεργασία της με τον Ερντογάν
Στη Ρώμη σήμερα ο Μητσοτάκης - Η ατζέντα της συνάντησης με την Ιταλίδα ομόλογό του - Αδειάζει η «κλεψύδρα» για τη σύσταση Προανακριτικής
Κυριάκος Μητσοτάκης με Τζόρτζια Μελόνι 1
«Βόμβα» από Φάμελλο και κόντρα με Παππά: «Ο Κασσελάκης με καθαίρεσε από την προεδρία της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ με πραξικόπημα»
Η κόντρα Φάμελλου - Παππά, σύμφωνα με πληροφορίες, ξεκίνησε από τη συζήτηση στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ για την κατάργηση των τάσεων
Σωκράτης Φάμελλος και Νίκος Παππάς
Σωκράτης Φάμελλος: «Δεν υπάρχει περιθώριο για καμία αναβολή του Συνεδρίου της αναγέννησης και επανεκκίνησης»
«Από αύριο ξεκινά ο προσυνεδριακός διάλογος και πρέπει να είναι ουσιαστικός και εξωστρεφής, θα γίνουν εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα με τη ενεργή συμμετοχή και της κοινωνίας» τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Σωκράτης Φάμελλος 1
Ζωή Κωνσταντοπούλου για Στέφανο Κασσελάκη: Δεν ισχύει αυτό που ειπώθηκε, όπως ειπώθηκε, για συνεργασία για τα Τέμπη
«Ο κ. Κασσελάκης μου έχει πει ότι οι βουλευτές που πρόσκεινται στο κόμμα του θα στηρίξουν την πρόταση της Πλεύσης Ελευθερίας για προανακριτική για τα Τέμπη»
Στέφανος Κασσελάκης και Ζωή Κωνσταντοπούλο 5