Κόσμος

Ακυρώθηκε η συνάντηση Ερντογάν – Γκουτέρες

Ανατροπή στην προγραμματισμένη συνάντηση του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες. Το τετ-α-τετ των δύο ανδρών ακυρώθηκε στο παρά πέντε.

Σημειώνεται πως στην ατζέντα του ραντεβού του Ταγίπ Ερντογάν και του Αντόνιο Γκουτέρες θα ήταν μεταξύ άλλων ο πόλεμος στην Ουκρανία και το θέμα με τα σιτηρά.

Την ίδια ώρα, στη συνάντηση είχε όλα τα «βλέμματα» της στραμμένα η Λευκωσία, καθώς η κυπριακή κυβέρνηση θεωρούσε ότι από αυτή θα καθοριζόταν το κατά πόσον είναι εφικτό να γίνει οποιοδήποτε βήμα προς την κατεύθυνση της επανέναρξης του διαλόγου για το Κυπριακό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Φρίντριχ Μερτς αναλαμβάνει καγκελάριος της Γερμανίας – Ο ξεχασμένος υποψήφιος που έχει να ανέβει ένα «βουνό»
Θα γίνει ο δεύτερος μεγαλύτερος σε ηλικία πολιτικός που εκλέγεται καγκελάριος της Γερμανίας (μετά τον Κόνραντ Αντενάουερ – 73 ετών το 1949) και αυτός με το χαμηλότερο εκλογικό ποσοστό (25,5%)
Ο νέος καγκελάριος της Γερμανίας Φρίντριχ Μερτς 3
Το Ισραήλ επιστρατεύει χιλιάδες εφέδρους καθώς σχεδιάζει κλιμάκωση στη Λωρίδα της Γάζας
Η πληροφορία για τη στρατολογία εφέδρων έρχεται στο φως ώρες αφού ο στρατιωτικός βραχίονας της Χαμάς δημοσίευσε βίντεο με όμηρο, με επιδέσμους στο κεφάλι και στο αριστερό χέρι
Λίβανος 1