Πολιτική

Φίλης μετά τη συνάντηση με Κασσελάκη: Ό,τι είπα δεν το είπα εν θερμώ, το είπα με πόνο

Δεν ανακαλεί ο Νίκος Φίλης τα όσα είπε μετά την εκλογή Κασσελάκη στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, όταν είπε πως ήταν η τρίτη ήττα (μετά τις βουλευτικές εκλογές) για το κόμμα.

Ο Νίκος Φίλης έκανε δηλώσεις μετά τη συνάντηση με τον Στέφανο Κασσελάκη, λέγοντας πως τους απασχόλησε μια γκάμα θεμάτων.

Δήλωσε πως ό,τι έχει πει δεν το έχει πει εν θερμώ αλλά το είπε με πόνο. Ωστόσο κάλεσε τους ψηφοφόρους και τα μέλη του κόμματος σε ενότητα εν’ όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών την Κυριακή 8 Οκτωβρίου.

«Ό,τι έχω πει δεν τα είπα εν θερμω τα είπα με πόνο και τα συμμερίζεται ένα μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων μας. Τους οποίους καλώ να παραμείνουν συσπειρωμένοι σήμερα στον ΣΥΡΙΖΑ και να δώσουν τη μάχη στις δημοτικές εκλογές και τη μάχη της ανασυγκρότησης του κόμματός μας. Διότι, όταν χάνουμε στον χώρο της Αριστεράς αυτό δεν ισοφαρίζεται από άλλους πολιτικούς χώρους. Η πρόθεσή μας είναι να μείνουμε ενωμένοι αλλά θα προκύψει αυτή η πρόθεση ως δυνατότητα και ως αποτέλεσμα από τις συμπεριφορές όλων των πλευρών».

«Θα έχουμε και άλλες συναντήσεις όχι τετ α τετ αλλά στα όργανα του κόμματος», είπε μετά την συνάντησή του με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, ο κ. Φίλης.

Ερωτηθείς αν θα γίνει το συνέδριο το Νοέμβριο είπε «αυτή είναι η απόφαση του κόμματος. Δεν ξέρω αν θα υπάρξει αναβολή».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δαβάκης: Μήνυμα αποτροπής στην Τουρκία η αγορά των Rafale, η αναβάθμιση των F-16 και η δρομολογούμενη απόκτηση των F-35
«Η Πολεμική μας Αεροπορία γιορτάζει, μαζί με τα στελέχη της, στους ώμους των οποίων η πατρίδα έχει εναποθέσει την προστασία του εναερίου χώρου μας» είπε ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κώστας Τασούλας με τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Θανάση Δαβάκη στη Σχολή Ικάρων
Κωστής Χατζηδάκης και Κώστας Τσιάρας σε κτηνοτρόφους: «Σύντομα συγκεκριμένες πληρωμές» – «Αν δεν γίνουν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα»
«Καταλαβαίνουμε την πίεση, που έχουν και οι γεωργοί μας και οι κτηνοτρόφοι μας, αλλά κι εμείς έχουμε αντίστοιχη πίεση από την πλευρά των Βρυξελλών», σημείωσε, ανάμεσα σε άλλα, ο κ. Χατζηδάκης
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Κώστας Τσιάρας σε συνάντηση με κτηνοτρόφους