Ελλάδα

Πόλεμος στο Ισραήλ: «Δεν θα μπορέσουν να εξαφανίσουν το Εβραϊκό κράτος από τον χάρτη»

Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στον λαό του Ισραήλ, μετά τις επιθέσεις της Χαμάς.

«Την αμέριστη συμπαράσταση του Ελληνικού Εβραϊσμού στο Κράτος και στον λαό του Ισραήλ που δέχθηκε δολοφονικές επιθέσεις από τους τρομοκράτες της Χαμάς», εκφράζει με ανακοίνωσή του το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος.

Όπως αναφέρει: «50 χρόνια μετά τον πόλεμο του Γιομ Κιπούρ, το Ισραήλ αμύνεται απέναντι σε μια γενικευμένη επίθεση στυγνών δολοφόνων ισλαμιστών που στόχο έχουν τη ζωή και την ασφάλεια των Ισραηλινών πολιτών μέσα στα ίδια τους τα σπίτια, επιχειρώντας να υλοποιήσουν το διακηρυγμένο στόχο τους να εξαφανίσουν το Εβραϊκό κράτος από τον χάρτη. Δεν θα το πετύχουν!».

Οι Ισραηλινοί πολίτες και στρατιώτες αντιμετωπίζουν ενωμένοι την επίθεση αυτή και οι Έλληνες Εβραίοι στεκόμαστε δίπλα τους και εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στις οικογένειες των δεκάδων ανθρώπων που δολοφονήθηκαν ή τραυματίστηκαν από τους δολοφόνους της Χαμάς. Είμαστε με το Ισραήλ!», καταλήγει η ανακοίνωση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 63χρονου γυμνασιάρχη που προφυλακίστηκε για τον βιασμό ανήλικης μαθήτριας στο Ηράκλειο
Η καταγγελία έγινε από την 14χρονη μαθήτρια μαζί με τη μητέρα της κατά του εκπαιδευτικού, αναφέροντας ότι σε δύο διαφορετικά περιστατικά είχε υποστεί ασελγείς χειρονομίες
Ο διευθυντής του γυμνασίου στο Ηράκλειο