Ελλάδα

Κορυδαλλός: Στο νοσοκομείο 19χρονος και ο πατριός του με τον ένα να μαχαιρώνει τον άλλο

Σοκαριστική είδηση στον Κορυδαλλό, όπου 19χρονος αλλληλομαχαιρώθηκε με τον πατριό του. Και οι δύο νοσηλεύονται εκτός κινδύνου, σε διαφορετικά, όμως, νοσοκομεία.

Το δραματικό συμβάν ανάμεσα στον νεαρό γιο και τον πατριό σημειώθηκε στο σπίτι της οικογένειας στον Κορυδαλλό, χθες Κυριακή (08.10.2023).

Ένας 19χρονος με τον 47χρονο πατριό του μαχαίρωσαν ο ένας τον άλλον.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, νοσηλεύονται εκτός κινδύνου και οι δύο στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας και στο ΚΑΤ αντίστοιχα.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ενδοοικογενειακή βία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Θα υπάρξουν προβλήματα το καλοκαίρι» λένε οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας μετά το πόρισμα για το μπλακ άουτ στο FIR Αθηνών
«Το πόρισμα καταδεικνύει ξεκάθαρα διοικητικό αλαλούμ, πολύωρη καθυστέρηση στη διάγνωση της αιτίας και ανυπαρξία συνεργασίας μεταξύ των διαφόρων στελεχών της ΥΠΑ»
Στιγμιότυπο από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 4 Ιανουαρίου όταν έκλεισε το FIR Αθηνών, λόγω τεχνικού προβλήματος
Μητέρα της αδικοχαμένης Κλαούντια: «Δεν θα ψηφίσω το κόμμα της Καρυστιανού, πρέπει να δώσουμε αγώνα για δικαίωση»
«Θα την χτυπήσουν από παντού, η Μαρία πρέπει να είναι μαζί με εμάς, στον σκληρό αγώνα στα δικαστήρια» λέει η Άλμα Λάτα, μητέρα της 20χρονης Κλαούντια που σκοτώθηκε στα Τέμπη
Η Άλμα Λάτα
FIR Αθηνών: «Ψηφιακός θόρυβος» προκάλεσε το black out στον ελληνικό εναέριο χώρο – Το πόρισμα της Ειδικής Επιτροπής
Σε παρωχημένη τεχνολογία που είναι εκτός υποστήριξης από τον κατασκευαστή στηρίζονται κρίσιμες τηλεπικοινωνιακές υποδομές, δεν προέκυψαν ενδείξεις κυβερνοεπίθεσης ή εξωγενούς κακόβουλης παρεμβολής.
Πύργος Ελέγχου στο Ελ.Βενιζέλος 44