Κόσμος

Πολωνία: Έκλεψε κατάστημα με ρούχα και μετά παρίστανε πως ήταν κούκλα βιτρίνας

Ένας νεαρός συνελήφθη στην Πολωνία επειδή παρίστανε ότι ήταν… κούκλα βιτρίνας για να κλέβει καταστήματα σε ένα εμπορικό κέντρο στη Βαρσοβία.

Ο 22χρονος κατάφερε να διεισδύσει σε ένα κατάστημα ενδυμάτων την ώρα που ήταν κλειστό, «φόρεσε καινούρια ρούχα και μετά στάθηκε ακίνητος στη βιτρίνα, παριστάνοντας την κούκλα, για να ξεγελάσει τους φύλακες και τις κάμερες ασφαλείας» ανέφερε ο Ρόμπερτ Σουμιάτα, ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας της Βαρσοβίας στην Πολωνία.

Μάλιστα προτού συλληφθεί πρόλαβε να κλέψει και κάποια κοσμήματα από ένα περίπτερο του εμπορικού κέντρου. «Δεν έχουμε ξαναδεί κάτι τέτοιο», σχολίασε ο Σουμιάτα.

Ο νεαρός προφυλακίστηκε και αν κριθεί ένοχος μπορεί να του επιβληθεί ποινή κάθειρξης 10 ετών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πύρινη σφαίρα διέσχισε τον ουρανό της Ιαπωνίας - Εντυπωσιακά βίντεο με την νύχτα να γίνεται μέρα
Μια εντυπωσιακότατη πύρινη σφαίρα διέσχισε τον ουρανό στη δυτική Ιαπωνία, μαγεύοντας κατοίκους και ερασιτέχνες αστρονόμους – Ειδικοί επιβεβαιώνουν ότι πρόκειται για φυσικό φαινόμενο
Μια πύρινη σφαίρα διασχίζει τον ουρανό, όπως φαίνεται από το Κουμαμότο, Ιαπωνία
«Οι Ευρωπαίοι πηγαίνουν με τα νερά του Τραμπ μέχρι να καταλάβει ότι ο Πούτιν μπλοφάρει και να τον πιέσει» – Ανάλυση του Politico
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το «σχέδιο» των Ευρωπαίων ηγετών είναι να υποστηρίξουν τις διπλωματικές προσπάθειες του Τραμπ μέχρι να συνειδητοποιήσει ότι ο Πούτιν «μπλοφάρει»
Ο Βλαντίμιρ Πούτιν σε χαρακτηριστικό στιγμιότυπο στη συνάντησή του με τον Ντόναλντ Τραμπ στην Αλάσκα 18